Nære, men ingen sigar

Vålerenga spilte en særdeles bra kamp mot Gent, men det ble bare nesten.

Med en snittalder på 23,6 år (takk, Madsen!) slo Vålerenga fjerdeseedede Gent 2-0 på Valle torsdag kveld, men tapte 2-4 sammenlagt. Men man sitter igjen med følelsen av at dette kunne ha gått veien med litt mer flaks.

For Vålerenga var gode i dag. Veldig gode. At vi går til pause på 1-0 burde Gent være veldig glade for ettersom Vålerenga hadde mange sjanser til å putte. I andre var Gent mye nærmere, men en svært tent Kjetil Haug holdt nullen.

Jeg sitter med et inntrykk av at Drillo hadde lagt en annen plan enn Fagermo i andre omgang, men gutta var slitne og på benken satt unggutter uten matching på toppnivå i Norge engang.

Samtidig hadde Gent bytta ut seks spillere til denne kampen, og de hadde nok kneppa opp intensiteten noen hakk hadde de virkelig behøvd det, men det får vi aldri vite.

Alt i alt en finfin kveld på Valle, nå gjelder det bare å få gjenta dette hver sesong framover…

Spillerbørs:

Kjetil Haug 8 BB – Prikkfri jobb som skuddstopper, flere matchavgjørende redninger, men er dårlig utspark unna fra å få full score.

Christian Dahle Borchgrevink 6 – Ble veldig sliten i andreomgangen, Christian, men god offensiv. Glapp litt for ofte defensivt i andre.

Jonatan Tollås Nation 5 – Surra fælt med pasningene sine, og var på halvdistanse flere ganger. Sliten?

Ivan Näsberg 5 – Setter inn 2-0, men slurva for mye i dag. Er vel også sliten.

Sam Adekugbe 7 – Hans beste kamp? Virka heltent og jobba og kjempa som vi dessverre sjeldent så ham tidligere. Ble takket av på overtid.

Odin Thiago Holm 6 – Veldig god i første, veldig sliten og stillestående i andre. Men at det bor noe stort i denna gutten er det liten tvil om.

Fredrik Oldrup Jensen 7 – Meget solid kamp.

Henrik Bjørdal 7 – Snuser på BB. Står bak nesten alt offensivt og kriger enormt mye.

Tobias Christensen 5 – Får det liksom ikke til å fungere i Vålerenga. Det blir mye nesten, men gjør det han kan og jobber så godt han kan. Kan bli bedre defensivt da det blir mye rom når Borch tar løpene opp i angrep.

Seedy Jatta 5 – Har styrken med løpskrafta, men den vil vi jo ikke bruke i Vålerenga. Er mye armer og bein fortsatt, men god skolering kan han bli meget bra.

Osame Sahraoui 6 – Til tider verdensklasse, til tider alt for egoistisk som både kosta oss store sjanser offensivt, men som også ga Gent store sjanser. Spiller på høy risiko, noen ganger litt for høy.

Innbyttere:

Henrik Udahl – for kort tid. Inn for Jatta.

Jacob Dicko Eng – for kort tid. Inn for Holm.

Oskar Opsahl – for kort tid. Inn for Adekugbe på overtid.

Èn kommentar på “Nære, men ingen sigar

  • 29. juli 2021 i 22:01
    Permalink

    Vet noen om vi får koeffisient-poeng for seier i dag? Eller må man gå videre for å få det?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *