Tromsø – Vålerenga: 1 – 1

Tromsø har ikke vunnet hjemme i år, sånn sett var det vel egentlig duket for klink H i denne, spesielt med tanke på at vi historisk sett ikke vinner så ofte der oppe. Men Vålerenga starter lekent og finner hverandre med gode pasninger og hælspark, dessverre uten at det blir noe farlig ut av det. Osame har en i stanga som vel er den beste sjansen i første omgang.

Fagermo melder etter kampen at vi bærer preg av at laget ikke kjenner hverandre så godt etter utskiftninger i stallen, og det er helt klart et poeng. Men manglende samspill skal ikke påvirke innsats og bevegelse.

Tromsø flere ganger får lov å ta ut Oldrup uten at dommeren reagerer og ingen av gutta står opp for han heller. Vi trenger rett og slett en som er litt drittsekk, som går i krigen for laget.

Alt i alt ser det ut til at vi savner en spiller som når det går litt trått henter ut det lille ekstra. Vi har mye lagspillere, men ingen som var outstanding i dag.

Spillerbørs:

Kjetil Haug – 5 – Gjør ingen feil, kan ikke lastes for målet. Virker trygg og dirigerer oppspillet, ingen store feil.

Nicolaj Thomsen – 4 – Har flere dårlige involveringer. Er på etterskudd ved målet og ingen tar over hans mann. Er også på etterskudd når Tromsø kommer på en sjanse etter innlegg.

Jonatan Tollås Nation – 4 – Blir stående å se på Yttergård Jensen ved målet. Ivan har kontroll på han og Tollås må ta ut Moses, men blir i stedet stående å se på. Er bra i oppspillet og er trygg med ballen i beina.

Ivan Näsberg – 5 – Grei kontroll bakover. Kunne kanskje gått i duell ved målet, kommunikasjonen mellom han og Tollås er ikke god nok der.

Leonard Zuta – 4 – Virker noe udisiplinert, men har grei kontroll bakover. Ved baklengsmålet ligger han på etterskudd, men jobber inn sin mann og tar han ut.

Fredrik Oldrup Jensen – 5 – Er uheldig før målet i mot, faller på midtbanen og Tromsø får godt med plass og tid til å spille seg igjennom. Får mye juling i denne kampen og lite hjelp av dommeren. Spiller Bjørdal elegant igjennom på målet.

Henrik Bjørdal – 6 BB – Løper, takler, går i dueller, sys sammen, kommer på banen igjen og scorer målet vårt. i duellen han blir skadet i, så nikker han ballen først, før han blir skalla ned av en TIL spiller. Hvorfor er ikke det straffe? Når han blir holdt rundt hofta med 2 armer innenfor straffefeltet i andre omgang, hvorfor er ikke det straffe?

Osame Sarraoui – 4 – Har noen fine dragninger i starten av kampen. Blir mer og mer borte utover i kampen, men det er også mye fordi det mangler bevegelser rundt han når han får ballen. I tillegg er det for mange ganger han ender opp med for mange touch/finter. Har et skudd i første omgang som dessverre ender i stanga og ut.

Tobias Christensen – 4 – Ut etter 76 min. Løper mye, jobber mye, men har som vanlig veldig lite igjen for det. Vanskelig å se om det er fordi medspillere eller om han tar feil valg. Kan bli god om det løsner.

Henrik Udahl – 5 – Ut etter 64 min. Får ikke til all verden, men det er ikke bare hans feil heller. Udahl er helt klart best innenfor straffefeltet og er ikke et oppspillspunkt på høye baller. Når han ikke fores med baller inne i feltet blir det heller ikke mål.

Seedy Jatta – 4 – Ut etter 64 min. Virket sliten i starten av andre omgang, uten at vi fikk

Innbyttere:

Albin Morfelt – 4 – Inn etter 64 min. Anonymt innhopp. Får ikke veldig mye å jobbe med heller.

Jacob Dicko Eng – Inn etter 76 min, for kort tid. Men viser seg frem som en spennende og tøff spiller.

Vidar Orn Kjartansson – 5 – Inn etter 64 min. Ser frisk ut, er også et bedre oppspillspunkt enn Udahl. Kommer til noen halvsjanser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *