Sandviken – Vålerenga 1-2

Cupfinale i fotball mellom Vålerenga og Sandviken på Ullevaal Stadion i Oslo søndag 31. oktober 2021. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Vålerenga fotball familien inviterte til supersøndag, med cupfinale for damene på Ullevaal Stadion, før herrene tok i mot Brann på Intility. Og har man først kommet seg til en cupfinale, så bør man jaggu raske med seg gullet og den største bøtta også. Det er absolutt ingen grunn til å ta turen vestover uten å reise hjem med bøtta til Harald.

Og når Vålerenga damene inviterte til fest så sviktet de selvfølgelig ikke. Med god stemning på tribunen går jentene respektløst ut mot laget som ikke hadde tapt denne sesongen – før i dag.

Med tidlig og noe overraskende mål øker stemningen enda mer på tribunen. og rett før pause øker Dejana på et frispark som skytes inn i keeperhjørnet. Eller som jeg fikk klar beskjed om, når keeper ikke dekker hjørnet, så er det ikke keeperhjørnet, bare mål i hjørnet.

Sandviken reduserer og jentene ser slitne ut, vi lager en straffe som Sandviken ikke makter å sette på mål. Og vi rir av det som kommer og er Norgesmestere.

Aldri før har vi blitt Norgesmestere i fotball to år på rad!

Når vi supportere ønsker å feire og hylle våre nybakte Norgesmestere, så kjører selvsagt NFF sin destruktive linje. All form for feiring skal selvfølgelig drepes med unødvendig musikk. Håpløst og unødvendig.

Spillerbørs når man vinner cupfinale gir seg selv.
10 til hver eneste bøtteløfter.
10 til alle trenere.
10 til alle frivillige.
10 til alle.

Cupfinale i fotball mellom Vålerenga og Sandviken på Ullevaal Stadion i Oslo søndag 31. oktober 2021. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *