Nå åpner Jordal Amfi – på ordentlig!

Foto: Aperopet

Aperopet var tilstede da Nye Jordal Amfi ble offisielt åpnet i oktober 2020, men det er først på lørdag den åpnes på ordentlig med en kjempefest.

Over to år forsinka, var 10. oktober 2020 datoen da kulturminister Abid Raja kunne erklære Nye Jordal Amfi for åpna. Foran 200 tilskuere… Vålerenga slo Grüner den gang da, men det ble åpning med en bismak, noe vi også skrev om i vår faste spalte i Dagsavisen: Snytt for festen.

Tidligere i høst har man begynt å slippe opp alle smittevernregler som har gjort at man kunne dra på hockey. Men noen åpningsfest har det ennå ikke vært – før nå!

På lørdag kliner nemlig Klanen og Vålerenga Ishockey til! Allerede fra klokka 12 vil det være adgang til et partytelt hvor våre nabolagspuber Vålerenga Vertshus og Øst står for mat og drikke.  

Bjølsen Valsemølle speller, Raymond Johansen kommer, og det gjør jaggu Ishockeypresidenten og flere hockeylegender også.

Festen i partyteltet kan du få med deg for 100 kroner, og for å få billett dit må du sende en SMS med kodeord Jordal til 2380. Selve kampen mot Grüner begynner klokka 16, og seiersfesten tas i samme partytelt som har åpent til 23. Perfekt oppladning til derbysøndagen!

Her kan man kjøpe billetter til selve kampen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *