Lillestrøm – Vålerenga 0-0: Svakt

La det være sagt med en gang: Vi er heldige som kommer fra Åråsen med poeng. LSK var ikke kjemepegode de heller, men de har uflaks som ikke vinner. To i stolpen og en bom på blank gåll er beholdningen fra de. Vi har ca ingenting.

Det er noe alvorlig galt med hvordan dette laget fremstår. Antagelig lider vi en del under at Bjørdal må vikariere for den eneste høyrebacken i stallen, men det går jo så ufattelige tregt. Osame bruker for lang tid og Christensen får ikke til noe, noe som er forståelig da de ingen medspillere gjør seg spillbare. Oldrup gjør det han kan med lange baller på spillere som ikke løper.

I andre omgang vant vi ballen høyt i banen flere ganger, og da kan man se blå spillere småjogge eller GÅ fremover. Det er nesten INGEN som VIL ha ballen. Jeg vet ikke om gutta er redde eller hva det er men det holder ikke.

Odin var et hederlig unntak når han kom inn, men det er begrenset hva han får til helt alene.

Bakover kåler vi flere ganger, med umarkerte spillere som får avslutte på kloss hold.

Du kan ikke møte opp til derby med hoftefeste og lua i hånda.

Dette holder faen ikke, Vålerenga.

Spillerbørs:

Kjetil Haug 5 BB – Holder stort sett kontroll, men har en skummel en hvor han bokser ballen rett ned i feltet. Heldigvis treffer den en av våre spillere. Bra redning mot slutten av kampen.

Henrik Bjørdal 4 – Fikk nok å bryne seg på mot Gjermund Åsen, og og kommer seg ikke så mye fremover i banen. Blir mange innlegg imot.

Jonatan Tollås Nation 5 – Rydder unna mye sammen med Ivan, det meste av farligheter kommer inn fra kanten.

Ivan Näsberg 5 – Er tilbake og spiller en grei kamp, han og Tollås rydder unna det aller meste i midten. Har en følelse av at han faller litt for lett i 2. omgang når LSK får en kjempesanse, mulig det bidro til at han fyren fikk skyte udekket.

Leonard Zuta 4 – Litt som Bjørdal.

Osame Sahraoui 4 – Bruker for lang tid med ballen og mister flere ganger. Finner få alternativer, og er ikke særlig bevegelig uten ball selv heller. Merkelig at det ikke er han som blir flyttet opp på kanten i 2. omgang.

Fredrik Oldrup Jensen 5 – Er nede og hjelper til å rydde, men får ikke satt i gang noe særlig offensivt.

Tobias Christensen 4 – Bidrar med svært lite offensivt før pause, blir flyttet opp på høyrekant i 2. omgang. Kommer noe mer til sin rett, men det blir uansett alt for lite bevegelse fra alle rundt.

Seedy Jatta 2 – Får dessverre til ca ingenting, lar ballen sprette over seg og ut til innkast to ganger. Ut til pause.

Vidar Örn Kjartansson 3 – For lite bevegelse, skjer rett og slett ikke nok rundt han. Ut 81.

Amor Layouni 5 – Jobber utrettelig hele kampen. Lykkes ikke med alt, men vinner ballen flere ganger og slår flere gode innlegg. Ut 90.

Innbyttere:

Odin Thiago Holm 5 – Inn etter 45 minutter, og bidrar med flere gode løp. Viser at han vil og tør i motsetning til en del av de andre. Til slutt prøver han på egen hånd og kommer til en avslutning.

Henrik Udahl – Inn etter 81, for kort tid

Jacob Emile Dicko Eng – Inn 90, for kort tid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *