Kampmorgen lørdag 9/5-15: Ut med flagga!

2015-04-06 10.38.49

Ingenting viser tydeligere at det er kampdag enn hundrevis, kanskje tusenvis, av balkongflagg som fargelegger hele byen vår blå og rød. Når du hiver ut flagget om morran så veit naboen at Vål’enga har match. I dag flagges det fordi Vålerenga har match mot Stabæk. Rekdal varslet konsekvenser etter cuptapet og har til dels vist dette med uttaket av troppen.

Ullevaal Stadion klokka 20:00 ble resultatet av kamptidspunktgeneratoren denne gangen. Det er fredagskampen i runden som skal spilles og da må den jo selvsagt gå sent lørdag kveld. Kampen er ferdig klokka 22 så ikke forvent et massivt oppbud hos Miniklanen i dag…

Kjetil Rekdal varslet etter tapet mot Gjøvik/Lyn at det ville få konsekvenser for flere. Da troppen til dagens kamp ble offentliggjort ble det klart at Niklas Gunnarsson og Sivert Heltne Nilsen ikke var å se. De er plassert på tribunen i kveld. Jeg tror nok Rekdal ville gjøre mer enn bare dette, men vi har rett og slett ikke folk å sette inn for de spillerne vi vraker. Da får det bli sånn det blir i dag.

Uansett, Stabæk ligger på andreplass og vi på tredjeplass før denne kampen så det blir allerede en ny kamp med kniven på strupen for oss. Skal vi henge med der oppe så må vi vinne, taper vi vil vi falle som et blylodd, mens uavgjort tas til takke under sterk tvil. For selv om Bob Bradley er en magiker så er mannskapet han rår over ikke verdensmestere.

Kampstart klokka 20:00 altså.


Selv om mai måned står i fotballens tegn, ypper Vålerenga Ishockey seg fram for å få litt oppmerksomhet. I kveld går “Gullruten” av stabelen på TV 2 og “Iskrigerne” er en av de nominerte. Tangerudbakken vinner nok uansett om dem er nominerte eller ei, men vi heier på hockeygutta uansett.

En som ikke er i Bergen er Brian Ihnacak som forlater Oslo til fordel for HC Mountfield i Tsjekkia.

 


Den siste hockeynyheten i dag er at Vålerenga er ferdige med å lefle med KHL om en plass der i fjor.

– Det strandet etter alt det politiske. Det var umulig å fortsette opp mot den fremdriften det var snakk om, sier direktør Kjær til Sporten.com.


 

Det tok nesten en uke, men endelig har Ikaros og Klanen kommet med en felles redegjørelse for hva som skjedde da det ble blusset på Åråsen forrige helg. Denne kan du lese her.

I skrivet til Ikaros kan vi lese at “Vi har stilt oss til disposisjon for intervju med VPN og Aperopet.”. Dette er en sannhet med modifikasjoner. Vi har sendt over en rekke spørsmål, men når svaret starter med at “dette skal ikke publiseres!” har det liten verdi. At det har gått en uke minsker også nyhetsverdien ganske dramatisk. Uansett virker det som at Ikaros har tenkt å ta på seg ansvaret for bota NFF kommer med, og det er veldig bra. Personlig synes jeg bluss er kult, spesielt på Åråsen, men jeg tror ikke folk riktig helt har skjønt hvor ræva økonomien til klubben er – selv i dag. At vi får poengtrekk på grunn av dette (økonomien) er en meget, meget reell trussel.


 

Husk Ullevaal da. Klokka 20:00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *