Dette var tamme saker, Vålerenga

Det ble ettmålstap for Molde, men vi var lengre unna poeng enn hva resultatet skulle tilsi.

Selv om optimismen fant veien til Valle til slutt, var det nok bare de aller mest optimistiske som trodde på tre poeng i Molde i serieåpninga. Allikevel skulle jeg ønske at vi var nærmere poeng enn det vi endte opp med å være.

For Molde vant fortjent. Fullt fortjent. Vålerenga hadde én solid sjanse i kampen, mens Kjetil Haug hindra hjemmelaget fra å score flere enn det ene de gjorde. Det var kun en liten periode på slutten av førsteomgangen hvor man så hva som bor i dette Vålerenga-laget offensivt. Det positive må være at det tross alt bare ble ett baklengs, selv om det naturligvis er ett for mye.

De tilreisende fra Oslo, som var outstanding, fortjente bedre enn dette.

Spillerbørs

Kjetil Haug 7 BB – Vår soleklart beste spiller. Sjanseløs på baklengsmålet, og holder oss inne i kampen etter flere kjemperedninger.

Vegar Eggen Hedenstad 5 – Tidvis god offensivt i første, men ble veldig anonym i andre. Litt for passiv i noen dueller, men en helt OK eliteseriedebut for Vålerenga, dette.

Jonatan Tollås Nation 4 – Duellsterk, men har begynt å bli treig nå, kapteinen.

Ivan Näsberg 5 – Kriger bak der, men det blir litt for halvveis noen ganger.

Leonard Zuta 5 – Sånn akkurat midt-på-treet-kamp. Til tider litt god offensivt, og til tider litt god defensivt.

Henrik Bjørdal 5 – En av våre bedre i første, men helt anonym i andre. Ut etter 78 minutter.

Fredrik Oldrup Jensen 4 – Han er god når vi spiller etablert offensivt eller defensivt. Men med en gang ballen går hurtig den ene eller andre veien, er han på etterskudd. Slurva unormalt mye med pasningene sine.

Petter Strand 5 – Gjorde en fin jobb i første, men også han ble borte i andre. Mangler litt «killerinstinkt», men det blir spennende å følge ham utover. Ut etter 84 minutter.

Aron Dønnum 6 – Joda, han ble utvist ute ved sidelinja i det 91. minutt, men dette var en god kamp av Aron (så lenge han fikk spille på kanten). Mista litt flyten da han uforståelig ble satt inn som spiss.

Vidar Örn Kjartansson 3 – Hadde én stor sjanse, men brant den. Når Vålerenga skal presse høyt så kan ikke Kjartansson være førsteforsvarer. Der er han rett og slett ikke god nok. Ut etter 65 minutter.

Osame Sahraoui 5 – Viste glimtvis hva han er god for, men det blir for mye nesten. Hans defensive mangler trekker ned til en femmer.

Innbyttere:

Amor Layouni – for kort tid. Inn for Kjartansson, og gjorde et bra innhopp med flere gode innlegg. Viste at han er med å kjempe om en startplass.

Taofeek Ismaheel – for kort tid. Inn for Bjørdal, men benytta ikke sjansen til å vise seg frem.

Tobias Christensen – for kort tid. Inn for Strand uten å gjøre noe som helst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *