Ivan på vei til PAOK?

I følge greske Gazzetta.gr er Ivan Näsberg på vei til PAOK. Nettstedet skriver at Ivan kommer gratis til PAOK, og at han som vi vet er en venstrebeint midtstopper som også kan spille venstreback. Gazzetta ser ut til å mene at signeringen er ganske smart, da man signerer en gratis spiller som kan være god nok for å gå rett inn på laget.

Det har vel vært rimelig åpenbart at Ivan har sett seg om etter muligheter andre steder en stund nå, og jeg har fortsatt ikke fått en plausibel forklaring på hvorfor. Men det kan jo være så enkelt som at fyren er 26 år og har lyst på et eventyr i utlandet. Det er ingen automatikk i at han er forpliktet til å spille i VIF hele livet selv om fotballromantiker-hjernene våre tenker litt sånn.

Dersom disse ryktene stemmer får vi ønske Ivan lykke til og velkommen tilbake ved en senere anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *