Tromsø – Vålerenga 1-0: Et steg frem, to tilbake

Vålerenga med en ganske bra prestasjon mot et dritdårlig Sandefjord sist. Har ikke vunnet tre på rad siden 2018. Og nå, en framskutt kamp på et frossent Alfheim på det som ser ut som en opprevet biljardfilt som snart skal skiftes. Takk for at vi fikk æren å gjeste den shitty banen før den skiftes ut.

Vålerenga har seks seire på 31 forsøk på Alfheim. Det gikk til helvete igjen, selvsagt.

Nå begynner tålmodigheten å ta slutt. Utviklinga er faktisk negativ fra Fagermos første sesong, når vi var solide, uovervinnelige hjemme og seige og tøffe borte. Denne sesongen har det vært utelukkende dårlige prestasjoner bortsett fra mot et elendig Sandefjord. Og det fortsetter på Alfheim, mot et lag som duellerer og jobber oss i senk. De presser og løper, mens vi blir passive og ingen ser ut til å bli enig i når man skal presse.

Jeg driter i at Osame _kanskje_ ble snytt for straffe, og at Bjørdal brant en 200% sjanse. Tromsø vant fortjent. Vi hadde NULL skudd på mål. NULL. Vi har spillere med klippekort og kun en plan som vi kjører på med uansett om den virker eller ikke. Jeg skjønner at oppskriften er at vi skal holde det enkelt, da. Men når utviklinga går gal vei for andre sesong på rad, da er det noe alvorlig galt. Hver eneste gang vi har sjans til å snuse på noe som ligner topp fire, så går det til helvete.

Og på 16 mai venter et godt besøkt Intility og kl 20-avspark mot et übertent HamKam. Det er bare å glemme. Vi kommer til å ha mer enn nok med Kolbu. Og deretter følger bortekamper mot Godset og Bøfla. Er det rart vi drekker?

Spillerbørs:

Kjetil Haug – 5 BB. Gjør flere gode redninger, selv om de ofte er på svake skudd. Tromsø kunne ledet tidligere og vunnet mer.

Vegar Eggen Hedenstad – 3 – Flere fæle inngripener i første omgang, blir fraløpt på innlegget til 1-0. Svak kamp.

Brynjar Ingi Bjarnason – 5 – Synes han har bra kontroll kampen igjennom.

Ivan Näsberg – 4 – Mister Kitolano på 1-0, har også en farlig deflection. Ellers grei kontroll.

Leonard Zuta – 4 – Mange gode initiativer, vil mye men det blir ikke noe særlig ut av det.

Henrik Bjørdal – 4 – Brenner alle sjansers mor på 0-0, men det er ikke hans feil at vi taper.

Tobias Christensen – 5 – Veldig god kamp sist, positiv i dag. Men klarer ikke prege kampen. Tiper han åker rett ut igjen når Oldrup kommer tilbake uansett.

Petter Strand – Ut tidlig med skade.

Aron Dønnum – 3 – Frustrerende kveld, samspillet sitter ikke og han blir godt passet på av agressive motspillere. Hvorfor setter vi ikke på Ismaheel? Ut etter 87.

Vidar Ørn Kjartansson – 3 – Er nesten ikke borti ballen. Fagermo velger å ta ut igjen Jatta fremfor å ta av Kjartansson. Han om det.

Osame Sahraoui – 3 – Leken som alltid, men blir frustert etter hvert og går for skudd der han kanskje burde slått inn eller passet.

Innbyttere:

Seedy Jatta – 3 – Inn etter 24 minutter, blir brutalt nok tatt ut igjen etter 79. Klarer ikke prege kampen den tiden han er inne.

Henrik Udahl – Inn etter 79. For kort tid, burde kommet innpå tidligere. Han må få flere minutter enn det han har fått hittil.

Jacob Dicko Eng – Inn etter 89 minutter. For kort tid.

Èn kommentar på “Tromsø – Vålerenga 1-0: Et steg frem, to tilbake

  • 14. mai 2022 i 11:28
    Permalink

    Greit at statistikken er i mot oss i Tromsø, men D er neppe grunnen til at laget virker Energiløst!? Vi ser redde og “Dette taper vi” ut allerede etter 6-7 minutter, gutta har for få bevegelser samtidig og når de først kommer gjør vi ofte feil Valg. Hvorfor slår vi innlegg fra ca 10 -20 Meter opp i lufta, noe som er Såå lett å forsvare seg mot(spør Ivan og Tollås)? Vi vant mot Jerv pga et lavt hardt innlegg, scoret 1. mot S.fjord med samme mynt og Tapte mot Tromsø der de scorer etter ett hardt lavt innlegg! Hvorfor STÅR VI og spiller ballen oss i mellom i forsvaret med 3!! min igjen når vi trenger å score mål for i det minste å redde ett poeng?? A -A -A og kun Plan A?!! D holder ikke i dagens Fotball! Håper Odin er klar fra start mot Kamma, uten er jeg redd det kan bli en GRÅ 17. Mai

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *