Vålerenga – Ham Kam 1-1: Jævla festbremser

Jeg vet ærlig talt ikke hvor jeg skal begynne engang. Her kjøres tidenes SoMe kampanje fra Vålerenga. Her selges det billetter til alt og alle – Oslofolket kommer. Er det da umulig å gå ut uten å ha en kampplan der man skal gi jernet? Er det sånn at vi stort sett evner å spille trangt og uten å avslutte, i så fall må mange gå.

Kjære Vålerenga, dette er hvorfor vi ikke har høyere tilskuersnitt. Hvorfor løpes det ikke mer og bedre? Hvorfor ser det ut til at dere gir faen i om vi vinner eller ikke? Det nytter ikke med småspill som ikke blir noe produktivt, vi må orke å ta løpene, spille med fart og gidde. Ja gidde, fordi store deler av kampen i dag, så gidder vi ikke.

Hvis dette er Plan A utført slik Fagermo ønsker det, så må vi gjøre noe. Og vi bør helst gjøre det med en gang. Jeg er ikke engang sint, bare veldig veldig skuffet.

Spillerbørs:

Kjetil Haug – 4 – Kan ikke lastes for målet i mot. Gjør en ok kamp, blir ikke satt på de store prøvene.

Vegar Hedenstad – 3 – Prøver litt offensivt, men samspillet med Dønnum funket ikke. Kom til noen bra innlegg, men dessverre uten bra nok adresse. Har stort sett kontroll bakover.

Brynjar Ingi Bjarnarson – 2 – Står å ser på at Enkerud løper forbi og header ballen i mål. Blir ikke satt på de store prøvene ellers. Ut etter 85 minutter.

Ivan Näsberg – 3 – Forsøker å følge Enkerud på målet, mislykkes. Har ellers en grei kamp.

Leonard Zuta – 4 – Forsøker å kombinere med Osame, men blir litt mye løp og litt lite produkt. Setter noe heldig utligningen, men på dager der lite fungerer, så er det fint å hente frem et slikt mål.

Henrik Bjørdal – 3 – Får lite til sammen med Dønnum. Mangler den energien og råskapen han vanligvis har.

Tobias Christensen – 4 – Blir ikke like fremoverrettet som i tidligere kamper, men det er også fordi løpene foran han ikke kommer. Fortsatt det beste alternativet vi har på den plassen. Ut etter 79 minutter.

Osame Sahraoui – 4 BB – Blir BB i mangel på bedre alternativer. Men når han ikke finner ikke ofte nok lagkamerater med pasningene sine. En av de gangene han finner Zuta på løp, så blir det målgivende ut av det. Burde scoret på pasningen fra Dønnum, men stokker ikke beina helt rett.

Aron Dønnum – 2 – Hadde en pasning som Osame burde scoret på, ellers var det veldig lite. Så ofte ut som han helst ville være andre steder. Er utrolig fintevillig, men det blir rett og slett ingenting ut av det.

Vidar Ørn Kjartansson – 2 – Får nesten ingenting å jobbe med. Og når det blir baller til han, så er han helt aleine og er lett å ta ut. Er en av våre svakeste til å presse. Ut etter 62 minutter.

Taofeek Ismaheel – 3 – Hadde en stor sjanse innledningsvis som dessverre ikke ender med mål. Ikke helt venn med ballen i dag. Ut etter 62 minutter.

Innbyttere:

Odin Thiago Holm – Inn etter 62 minutter. Er veldig bra at han er tilbake etter skaden og kan forhåpentligvis bidra enda mer fremover. For kort tid for karakter.

Henrik Udahl – Inn etter 62 minutter. Har noen sjanser til å sette en kasse, men lykkes ikke helt i kveld. Er betydelig bedre i å presse enn Kjartansson. Kanskje få muligheten fra start snart? For kort tid for karakter.

Jacob Dicko Eng – Inn etter 79 minutter. For kort tid for karakter.

Jonatan Tollås Nation – Inn etter 85 minutter. For kort tid for karakter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *