Lillestrøm – Vålerenga 2-0: Absolutt ikke overraskende

LSK er norges gjerrigste hjemmelag, og er livsfarlige på dødballer. De har tross fulle tribuner ingen krav om å underholde på hjemmebane, og kan bare mæle på. Vi stiller med Jatta som skal true bakrom, også gjør vi akkurat som i Gent: Vi slår aldri ballen i bakrommet, de få gangene det eksisterer. Offensivt ser det igjen akkurat ut som mot HamKam og Tromsø, hvor det går helt på lykke og fromme. Vi er ganske brukbare defensivt i banespillet, men så blir man til slutt straffa når man må gi til corner gang på gang mot det laget der. Offensivt har vi ett skudd på mål, og det var ei lompe rett på keeper. Du kunne satt en hagenisse i målet til LSK i denne kampen så hadde de fortsatt vunnet.

Det eneste farlige vi hadde innenfor 16 var blusskasting. Vennligst gi faen i det, takk. Særlig når det er vår egen keeper som står med ryggen til og lurer på hva som kommer, og dere attpåtil klarer å avbryte et Vålerenga-angrep.

Med andre ord ble det som forventet. Det er knapt noe lag i ligaen som står dårligere til oss enn LSK, som bare kan stå og se på at vi står rett opp og ned på ballen og slår pasninger til hverandre i en halvmåne rundt 16-meteren dems, før vi går lei og prøver en dårlig timet chip eller et innlegg uten løp i boks. På 2-0 målet til LSK så det ut som gutta hadde gitt opp forøvrig. Folk bare står og ser på at ballen triller forbi dem igjennom feltet. Det er så jævlig patetisk. Utover i 2. omgang så mister vi ballen hele tida både på deres og vår banehalvdel. Gutta så ut til å gi opp mentalt etter 1-0.

Jeg registrerer at Fagermo igjen mener vi spilte en god bortekamp. Ærlig talt, så dumme er vi ikke. Du kan ikke bare si det og bestemme deg for at sånn er det. LSK var bedre enn oss i alt. Lojalitet til spillergruppa og osv og ta støyten utad er greit, men det blir for Komiske Ali.

Spillerbørs:

Kjetil Haug – 4 – Gjør ikke så mye galt egentlig. Hadde en skummel inngripen tidlig, men ellers er han flink og setter i gang spillet flere ganger. Kan ikke lastes for målene.

Vegar Hedenstad – 4 BB – Spiller en ganske solid kamp synes jeg. Går inn hardt i flere dueller, har et strev med Gjermund Åsen men klarer seg bra. Kommer dessverre ikke høyt nok på 1-0. BB i mangel av noe annet, egentlig.

Brynjar Ingi Bjarnarson – 4 – Gjør en grei jobb mot Adams, tøff i duellene men synes Adams får ta ned ballen litt vel ofte. Litt passiv på 2-0, men blir lurt av flikken fra han som Tollås skal passe på.

Jonatan Tollås Nation – 3 – Blir ofte dratt ut av posisjon, sliter litt med Åsen. Men vinner mange hodedueller, spesielt mot Adams. Mange av de går dessverre til corner. Er ikke oppe i ryggen på han som flikker igjennom feltet til 2-0.

Leonard Zuta – 3 – Får en vond smell i 1. omgang, men klarer å fullføre. Gjør en OK kamp, men kvaliteten på dødballene han legger må opp.

Henrik Bjørdal – 2 – Uvenn med ballen. Feilpasninger, dårlig mottak og ballmist over hele banen. Ut 67

Fredrik Oldrup Jensen – 3 – Rett inn med klippekortet, har et par gode pasninger offensivt, men nok en gang er han ganske usynlig. Ut 66.

Osame Sahraoui – 3 – Gjør en descent defensiv jobb som indreløper, men får ikke til noe fremover. Dette fortsetter dessverre i 2. omgang, da han får spille venstrekant. Gjør en ærlig defensiv innsats.

Aron Dønnum – 2 – Lykkes ikke med noenting.

Seedy Jatta – 2 – Så lovende ut de første 20 ish, gjør seg spillbar, men klarer ikke få til noe når han får ballen. Ser egentlig ikke ut til å ha ferdigheter til å spille på dette nivået, sorry. Ut 67.

Taofeek Ismaheel – 2 – Roter ballen ut over sidelinja mer enn han kommer inn i banen med den. Samspillet med Seedy funker ikke. Ut til pause.

Innbyttere:

Petter Strand – 3 – Inn 46. Vi får litt mer fremdrift med Strand som indreløper, kombinerer fint med Osame et par ganger. Men det blir ikke noe særlig ut av det.

Odin Thiago Holm – 3 – Inn 66. Kommer inn på 2-0, og gjør et ærlig forsøk. Har en nydelig bokseåpnerpasning til Dønnum. Men det er han som blir dratt av på innlegget som fører til 2-0, der må du være på.

Vidar Ørn Kjartansson – 2 – Inn 67. Fikk vel egentlig aldri ballen.

Tobias Christensen – 3 – Inn 67. Utretter ikke noe særlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.