Vålerenga – Rosenborg 0-4: One-trick pony

Kan vi prøve noe nytt snart?

Som i en del tidligere kamper så starter vi jo ganske brukbart. Rosenborg må ty til flere etterslengere og en dose shithousery, som de pleier når de er i Oslo. Ingen åpenbare forsøk på å skade denne gang, riktig nok.

Uansett, så går det til helvete igjen. Denne gangen er det vår kanskje beste spiller i år, Kjetil Haug, som står på feil bein også er det plutselig 0-1. Og så følger selvsagt en maksimalt atal feiring. Det ser ut som vi har et lag som kun jobber når de har ballen.

Denne kampen minner ganske mye om bortekampen mot Godset, hvor vi tidvis spiller ganske bra angrepsspill. Men vi blir tatt på kontring gang på gang på gang. Alle lag i Norge vet hvordan de skal ta oss nå. Det har vært en svakhet med Fagermos opplegg hele tida, og ble spesielt åpenbart i fjor. Men nå er det verre enn noen gang. Vi har en plan A, og når den ikke funker så kjører vi videre med plan A.

Nå ryktes det at det skal handles spillere i sommer, og en del går sikkert ut også. Men vil det virke? Han påsto at Layouni var den perfekte spilleren til systemet, at han hadde snakket med han på forhånd og forklart hvordan han skal spilles, og Amor kjøpte seg inn på det. Også viser det seg jo at vi ikke bruker han slik han mener han skal brukes. Han burde gått i januar, men går garantert til sommeren. Sammen med en del andre spillere. For dette ser ikke ut som en gjeng som vil være her mer.

Akkurat nå ser dette laget ut som et nedrykkslag. Og spillerne har ikke plutselig blitt så dårlige.

Forøvrig la vi FJORTEN cornere. Hvor mange var farlige? Og det er ikke bare pga dårlig servering.

Spillerbørs:

Kjetil Haug – 3 – Vår beste spiller i år, også ryker vi på en tidlig baklengs på en fæl tabbe. Spiller seg opp.

Vegar Hedenstad – 3 – Sliter defensivt, får ikke bidratt massivt offensivt. Mulig han plukket opp en skade, noe som er krise siden vi ikke har backer. Ut 64.

Brynjar Ingi Bjarnarson – 2 – Har sitt svare strev med å plukke opp Rosenborgs løp i bakrom. Gjør en del gode inngripener, men de som ikke er bra koster oss.

Jonatan Tollås Nation – 2 – Samme som Brynjar. Er vel heldig som ikke blir utvist med to gule også?

Leonard Zuta – 4 – Legger noen bra og noen dårlige cornere. Hjelper ikke uansett, da vi ikke er farlige i feltet. Synes han bidrar ganske greit offensivt, har også et skudd i tverrligger.

Henrik Bjørdal – 3 – Litt som mot Lillestrøm. Løper mye, men er uvenn med ballen. Ut til pause.

Odin Thiago Holm – 4 – Gikk vel ut med en strekk, og det er trist. Drar på Rosenborg mange frispark, spilte ganske greit til han måtte ut etter 25.

Petter Strand – 5 BB – En av få som står frem positivt i dag. Løper mye, vinner ballen ofte, men er belemret med en del medspillere som ikke evner å gjøre seg spillbare. Må ned på backen når Hedenstad går ut.

Aron Dønnum – 2 – Lykkes ikke med noenting, igjen. Dro til Norge for å få selvtillit, ender opp med et lag som er i fritt fall.

Vidar Ørn Kjartansson – 2 – Triste greier. Mottak som en murstein de få gangene han får ballen. Synes han gjemmer seg bort en del, det skjer liksom ingenting rundt han. Ryktes at han vil vekk, og det er vel like greit. Husk at man aldri må komme tilbake dit man er legende. Ut 64.

Osame Sahraoui – 3 – Vi elsker jo Osame, men det blir så lite sluttprodukt. Spiller indreløper i 2. omgang. Ut 81.

Innbyttere:

Fredrik Oldrup Jensen – 3 – Inn for Odin etter 25. Er frisk i starten, men dabber av.

Taofeek Ismaheel – 3 – Inn til pause. Gjør et ærlig forsøk når han har ballen, men det blir ikke så mye ut av det. Jobber vel ikke aller mest defensivt.

Henrik Udahl – 3 – Inn 64. Setter ut keeperen til RBK med å faktisk presse. Holder på å bli mål av det, og er farlig frempå et par ganger men det blir for tynt.

Magnus Riisnæs – For kort tid. Alltid hyggelig med en Riisnæs på banen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *