Aalesund – Vålerenga 2-2: Reddet av sluttspurt

Det så ut til å bli samme gamle leksa, og det var det forsåvidt også. Mye ball, få sjanser og feil bakover. Men takket være noen bytter og en fin scoring fra Dicko Eng, så spilte gutta med den desperasjonen som vi så i 2. omgang mot Godset, og denne gangen berget vi poeng. Men det fremstår nå mer og mer klart at vi må være forberedt på bunnstrid, og i beste fall en sterk høstsesong så vi berger syvern.

Spillerbørs:

Kjetil Haug – 5 –Gjør et par ganske gode redninger, bra i feltarbeidet.

Vegar Hedenstad – 4 – Gjør få feil egentlig, og har et par meget gode innlegg offensivt. Er veldig delaktig i presset utover 2. omgang.

Ivan Näsberg – 5 BB – Mange tøffe tak mot en spiss med selvtillit som også liker å legge seg. Koster oss en baklengs, men spiller seg opp i 2. omgang og klarer etterhvert å frustrere Haugen. Gjør det godt igjen med en deilig heading på corner.

Jonatan Tollås Nation – 5 – Solid kamp, litt mer kaptein nå.

Leonard Zuta – 3 – Sett han bedre. Rygger noe forferdelig på 2-0 da det kommer en Aafk-spiller på overlapp. Blir fintet ut.

Henrik Bjørdal – 4 – Kjent stil på han, løper mye. Klarer å lage mye havoc når han blir flyttet opp mot slutten når vi presser.

Tobias Christensen – 4 – Det er litt begge deler her, et par balltap hvorav det ene ender med scoring – uten at det er bare hans feil.

Petter Strand – 5  Kreativ kraft og mye driv. Centimetre fra en tidlig scoring, og da kunne ting sett annerledes ut.

Taofeek Ismaheel – 2 – Får ikke til så mye dessverre. Ut til pause.

Henrik Udahl – 3 – Blir ganske alene, får ikke til så mye. Ut 61.

Osame Sahraoui – 4 – Blir tatt gang på gang på gang uten at dommer gir kort. Utrolig at han klarte å beherske seg. Krummer nakken og står på, men det blir litt lite sluttprodukt.

Innbyttere:

Aron Dønnum – 4 – Inn 46. Snur ikke kampbildet umiddelbart, ser ut til å mangle selvtillit. Når vi får opp farta utover i 2. omgang er han mer med og kombinerer fint flere ganger. Viser litt av kreativiteten vi vet han har.

Jacob Dicko Eng – 5 – Inn 61. Ser ut til å komme inn som spiss, litt overraskende da han vel pleier å spille ving på VIF 2? Gjør ingenting, han drar av en mann og setter en fin scoring. Bidrar virkelig til å endre kampbildet.

Fredrik Oldrup Jensen – Inn 81. Bidrar i sluttspurten, vinner ballen høyt i banen et par ganger. For kort tid for karakter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *