Sarpsborg 08 – Vålerenga 0 – 1: Arbeidsseier

JADA!! Vålerenga skyter og scorer. Dette var en kamp som laget ville vinne. Uansett. Og når man har ferdigheter og viljen er på topp, så ofrer man seg for laget. Man tar de nødvendige løpene hjem, selv med krampe. Når dette Vålerenga laget viser vinnervilje, så er vi med mot alle. Så må de bare fortsette å vise det fremover også.

Man skaper sine egne marginer. Lest det her før?

Skuddet til Layouni er ikke nødvendigvis bra, det er ikke plassert spesielt langt til siden og det er ikke så hardt at keeper ikke bør ta det. Men forarbeidet viste at den målet skulle han ha. Han lurer av fire mann og skyter uventet for keeper. Også etter målet har vi sjanser, men det er først og fremst offerviljen som står frem for meg i dag. Vi henger i tauene på slutten, vi må bytte masse spillere og flytte rundt på spillere i forskjellige posisjoner. Men vi står opp, alle spiller for laget og vi vinner fortjent. Det trenger ikke alltid være pent, 3 poeng er 3 poeng.


Spillerbørs:

Magnus Sjøeng – 7 – Grei kontroll det meste av kampen, ble lenge ikke satt på de store prøvene. Holdt på å gjøre en tabbe som kunne kostet oss seiern på slutten, men vi redder inn. Får utdelt velfortjent smultring etter kampslutt.

Vegar Hedenstad – 6 – Hadde noen rare plasseringer i første omgang, som innimellom ga Sarpsborg muligheten til å komme rundt på kant uten at det nødvendigvis ble veldig farlig. Tok seg opp etterhvert og var med bra fremover.

Jonatan Tollås Nation – 8 – Stor kamp av kapteinen. Har kontroll på alt i lufta og er nesten alltid riktig plassert i duellene. Melder også bra når Oldrup ikke gjør som han vil. Lukter på BB.

Ivan Näsberg – 7 – Ut 36 min. Litt kort. Spilte mest i perioden der ingenting skjedde. Ut rett etter målet. Har kontroll på det lille som kommer fremover. Håper ikke han ble skadet. En av oss.

Leonard Zuta – 7 – ut 45. Hadde kontroll bakover, men finner ikke helt ut av samarbeidet med Osame fremover. Virker som han ikke skjønner når han skal løpe og få ballen. Vil ha ballen ofte, men Osame er ikke så glad i å gi den i fra seg.

Henrik Bjørdal – 7 – ut 82. Gjør masse grovarbeid og løper til krampa setter inn og han må ut. Er nest sist på ballen ved målet, sentrer til Amor og tar med seg en forsvarer når han løper videre inn. Uten at jeg er sikker på at det burde kvalifisere som målgivende pasning.

Fredrik Oldrup Jensen – 7 – Starter som midtbaneanker og avslutter som midtstopper. Løser jobben som midtstopper meget bra. De gangene Tollås ikke er fornøyd får han høre det.

Petter Strand – 7 – Starter som indreløper og avslutter som venstreback. Er et arbeidsjern som gjør det han skal. Løste backrollen godt og Sarpsborg hadde ikke mange farligheter på hans side.

Amor Layouni – 8 BB – Hadde flere farligheter i første omgang. Lurer av 2 mann og scorer på et skudd som keeper burde tatt. Det er ikke keepertabbe, men det er veldig nærme.

Seedy Jatta – 4 – ut etter 66 min. Får ikke til noe som helst og er helt ufarlig. Går ofte ned og henter ball, men så spiller han den fremover til der nettopp han burde vært. Brenner en stor sjanse når han vinner ballen høyt, men skyter alt for tidlig og alt for dårlig.

Osame Sahraoui- 6 – Vil mye, men slipper ofte ballen 2-3 trekk for seint. Hadde mulighet til å score, men forsvaret rakk akkurat å blokkere. Blir som vanlig taklet mye og burde fått flere frispark. Når vi på slutten trenger å holde på ballen er han selvfølgelig fantastisk å ha, bortimot umulig å ta i fra ballen.


Innbyttere:

Tobias Christensen – 6 – inn etter 36 min. Kommer inn uten å prege kampen veldig. Har noen løp fremover, uten at det blir store farligheter av det. Jobber bra defensivt.

Odin Thiago Holm – 7 – inn etter 46 min. Kommer inn og hever laget med en gang. Drar flere ganger av en mann og tar løpet fremover. Var noe Sander Berge over det hele. Mer av dette Odin.

Henrik Udahl – 6 – inn etter 66 min. Løper mye og presser mye. Får vanskelige arbeidsfohold, men vil mye. Får nesten ballen på overgang, men passningen blir lest og hindret.

Magnus Riisnæs – For kort.

Jacob Dicko Eng – For kort.

Èn kommentar på “Sarpsborg 08 – Vålerenga 0 – 1: Arbeidsseier

  • 24. juli 2022 i 23:28
    Permalink

    Og hvor var dere under kampen mot Viking?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *