Årets spiller 2022: Petter Strand

Petter Strand i kjent positur. Foto: Eivind Hauger/Flickr

Selv om vår kjære Osame har flere banens beste totalt er vi ikke i tvil. Petter Strand er årets spiller.

Det er sjelden man ser en spiller klikke så bra inn i rollen sin fra start som Strand. Fra første kamp så det ut som han hadde spilt under Fagermo i en årrekke. Selv om sesongstarten for laget var elendig. var han god i omtrent hver eneste kamp og vi satt ofte med en følelse av at det kunne gått verre om han ikke var med. Han spilte sjelden dårlige kamper sesongen igjennom, og var nesten alltid en kandidat til banens beste også når det gikk bra.

Han er ikke verdens mest flashy spiller, men legger ned et enormt stykke arbeid i hver eneste kamp og utmerker seg med rå løpsstyrke, og evne til å vinne ballen. I tillegg står han frem som et godt forbilde – en fair spiller uten fakter eller usportsligheter som legger ned beinhard jobbing for laget hver eneste kamp.

Savnet av han på midtbanen har vært merkbart når han har vært nede og vikariert på backen, men det er også en oppgave han har løst veldig bra.

Til neste år ønsker vi oss litt flere skudd på mål så blir dette enda bedre!

2 kommentars på “Årets spiller 2022: Petter Strand

  • 20. desember 2022 i 00:30
    Permalink

    I sterk konkurranse med Tollås og Sjøeng, etter min mening. Men absolutt ikke en feil avgjørelse. Strand har vært et arbeidsjern og holder nivå i så godt som alle kamper.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *