Brann – Vålerenga 3-1: Bra treningsuke?

,

Fagermo mot Viking. Foto: Eivind Hauger/Flickr

Starten på en vanskelige rekke kamper startet dessverre akkurat slik jeg fryktet. Fagermo fremstår som Komiske Ali der han står og sier vi skal den ene tingen etter den andre, når det overhodet ikke ser slik ut når det gjelder. Vi har ikke lag til å bli topp 4, det bør ha vært klart for selv den mest optimistiske blant oss.

Jeg orker ikke bruke mye energi på kampen. Vi ligger store deler av kampen i 5-4-1 formasjon med spissen på rundt 25 meter fra egen keeper. Og når vi vinner ballen, så eksploderer vi ikke fremover og gutser heller. Nei, det er det vanlige trege fremspillet der absolutt alle skal være nær ballen, gjerne også Sjøeng.

Ja, tåa til Børven var offside.

Ja, det er straffe selv om Finne faller lett.

Vår bestemann? Magnus SjøengHva gjør vi nå Vålerenga?

De neste kampene er Lillestrøm hjemme, Rosenborg borte, Haugesund borte før vi møter HamKam hjemme på fotballens festdag 16 mai. Noen som tror på mange poeng her?

Hvis Fagermo har mistet garderoben, slik ryktene sier, så er det slutt. Da har vi prøvd og spist nok en trener. Vi har en sportssjef som er underlagt treneren, i stedet for omvendt slik det burde ha vært. Fint om vi da retter opp strukturen til å bli riktig. Men dette er ikke kun en manns feil. Men hvor ofte husker du at en klubb sparket ti spillere fremfor å bytte ut treneren? Nettopp.

Og nei, DU hadde ikke gjort det bedre bare fordi du vant Champions League med Halifax på CM.

Akkurat nå så står det mange spørsmål ubesvarte

Har Fagermo mista garderoben?
Var Strandberg egentlig skadet?
Er ingen av de nye hentet bedre enn Oldrup Jensen som midtstopper?
Må vi lengre ned i dritten før noe skjer?

Kjære Vålerenga, vi vil alltid ha ryggen deres. Jeg var der i 96, jeg var der i 2001 og jeg vil være der i 2023 også. Til den da’n vi dør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *