Stabæk – Vålerenga 2-1: Veike i begge bokser

Foto: Eivind Hauger/Flickr

Glem den ræva banen. Glem tidenes VAR-skandale. Glem røde kort. Vi taper fordi vi er kyllinger i duellene. I første omgang blir Juklerød og flere knust gang på gang i dueller, og det ender med 1-0 ved barista-dansken som seff feirer mål med å takke gud, og har nr 69 på drakta. Alt vi liker med en fotballspiller. 2-0 kommer etter Bakenga får spille volleyball og score. Men hvordan kommer han i den posisjonen? Hvor er forsvaret?

Fremover på banen vinner stopperne til Stabæk omtrent alt som er.

Vi spiller store deler av andre omgang mot en mann mindre, og til slutt mot to mann mindre. Hvor mange virkelige farligheter blir det? Stopperne til Stabæk klarer gang på gang på gang, mens vi bare triller ball og roter ballen ut over sidelinja eller roter det bort.

Det blir pinlig om gutta skal skylde på banen etter dette. Vi taper dette fordi Stabæk har mer samhold, offervilje og evne til å kjempe. Innsats slår talent, hver gang.

Og hvem sitt ansvar er det?

Banens beste: Ingen.

Èn kommentar på “Stabæk – Vålerenga 2-1: Veike i begge bokser

  • 29. mai 2023 i 23:19
    Permalink

    Nu er det mye svart maling. Gutta vet de var dårlige..nu venter bg og Strømsgodset. Å d bør være i alle fall 3 poeng.men først lyn i cupen.. de skal gruses.hvis ikke er det noe riv røskende galt i klubben.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *