Vålerenga – Molde 0-4: Dessverre som ventet

Foto: Eivind Hauger / Flickr

Når man ikke er skrudd på fra dommeren setter i gang spillet blir man ofte straffet grusomt hardt. Og om historien har lært oss en ting, så er det at når Moldespillere er på jakt, så burde man ikke sove. Dessverre gjorde Vålerenga nettopp det og ble umiddelbart straffet med en i ræva.

At vi skulle slite denne kampen var det vel kun de mest optimistiske som ikke trodde på?
Jeg håper Geir Bakke fikk mange svar denne kvelden, fordi pr i dag trenger vi forsterkninger om ikke generalsponsoren vår også skal være ligasponsoren neste sesong.

Det er også endel positivt å ta med fra denne kampen. Vi forsøkte en mer direkte spillestil og lykkes tidvis med dette. Vi forsøkte å finne spillere sentralt i banen i lengderetning og skapte noe småsjanser på dette. Dessverre fikk vi også en leksjon på effektivt spill i mot. Molde satte ofte fart og utfordret oss på tempo og scoret på dette. Vi trenger definitivt en (eller to) gode midtstoppere inn.

Jeg har ikke tenkt å dvele for mye om denne kampen, det var aldri i denne kampen poengene som sikrer Eliteserie neste sesong skulle sikres.

Banens beste: Magnus Riisnæs

Østblokka
Lørdag viste blokka klasse. Ingen tegn til ufinheter mot egne spillere, nesten ingen sutring og full innsats i 90+ minutter. Vi er i ferd med å bygge opp en supporterkultur som er veldig veldig god. Selvironien og humoren var på plass og selv når ikke laget underholder, så holder vi trøkket oppe. Det må være flaut å være Moldesupporter når man leder med fire mål og likevel ikke blir hørt på stadion.

Tenk deg for et trøkk når laget også leverer på banen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *