Molde – Vålerenga 0-0: Drittpoeng? Jeg tar det.

Foto: Vålerenga SLO

Dobbeltmoral: Jeg var sur når Haugesund ønsket å spille ball, men ikke klarte/gadd mot oss på Intility. Jeg er tilsvarende fornøyd med poeng etter 0-0 og ett skudd på mål. I den situasjonen vi er i nå kan vi ikke spille naivt, selv om vi startet kampen slik. Jeg erkjenner at spillerstallen og tabellen tilsier at vi må spille kynisk og ta drittpoeng der vi kan.

Molde på Røkkeløkka er aldri en enkel kamp. Selv om vi vant der i 2021, så er det historisk en vanskelig bortekamp for Vålerenga. På 40 kamper har Molde 87 – 40 i målforskjell. Likevel reiser 100 mann til Molde for å støtte laget. Fantastisk sterkt og all ære til dere som dro. Molde er midt i Europakvalifisering og hvilte mange av de som vanligvis starter kamper for dem. Og sånn sett var dette kanskje perfekt tidspunkt for oss å møte dem.

Vålerenga går nok en gang ut og gjør forsvarsfeil på barnefotball-nivå. Kun en syk reaksjonsredning fra Storevik gjør at ballen går i tverrligger og ut. Der og da var det garantert mange som tenkte det kunne bli en lag kamp med et stygt resultat. Heldigvis slipper vi unna uten baklengs og Bakke legger om til 3-5-2 etter ett kvarter spilt og ettersom vi stort sett var presset hele kampen tilsvarte det 5-3-2. Etter dette fikk vi heldigvis demmet opp en del rom og kampen ble mye mer en stillingskrig der Molde stort sett hadde ballen.

Vår farligste mann fremover var definitivt Håkans som med litt flaks kunne satt oss opp for ett mål. Kiil Olsen byttes inn for en hodeskadet Strandberg og virket som en mann vi kanskje bør satse litt mer på i forsvaret vårt, i hvert fall slik forsvaret vårt har spilt lenge nå.

Andrej Ilić fikk sine første minutter og kan bli spennende fremover. Virker som han er hodesterk og med god plasseringsevne.

Banens beste: Jacob Storevik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *