Viking – Vålerenga 1-1: Alle sjansers mor

Foto: Eivind Hauger / Flickr

Nok en vanskelig bortekamp der jeg forventer ingenting og vi vinner ett poeng.
Vi blir pressa skummelt lave av ett gulljagende Vikinglag som kommer til noen sjanser som fort kunne blitt farlige, men det virker som Bakke har hatt stor fokus på å tette igjen forsvaret betydelig. Og for en gangs skyld slipper vi unna med ett tidlig baklengsmål.

Det var tydelig at Viking hadde en gameplan der vi skulle presses lave og feil skulle presses frem. Men forsvaret vårt var betydelig bedre enn i tidligere kamper. Vi er langt mindre passive og mye bedre samkjørte og unngår breddefotball feil.

Men vi har mye å gå på når vi vinner ballen, fortsatt blir spissen vår stående for mye aleine uten noen å spille ballen til. Det må komme løp eller mulighet for støttepasninger. Fortsatt er vi ofte for treige til å snu spillet når vi vinner ballen. Og når vi spiller raskt i lengde retningen kommer vi til noen farlige sjanser. Ofkir som spilte en veldig bra kamp både i forsvarsspillet og fremover, spesielt når han spiller igjennom Ilic som i litt ubalanse bommer på “Alle sjansers mor”.

At Viking deretter presser frem et uheldig selvmål gjorde vel at flere enn meg tenkte at nå blir det fryktelig tøft. Men vi spiller oss inn i kampen igjen og har noen mer eller mindre farlige forsøk før Borch får ballen, legger den til rette og setter den hardt i mål via en Vikingspiller og sikrer oss poeng.

Banens Beste: Christian Borchgrevink

Verdt å nevne at Ofkir fort kunne fått BB.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *