Spillerbørs Vålerenga – Mjøndalen 4 – 2

Her er spillerbørsen vår fra seieren mot Mjøndalen.

Vurdert av Christian Heggen.

Michael Langer 5 – Kan gjøre lite med scoringene, og tar seg av det meste ellers på en tilfredstillende måte.

Ruben Kristiansen 4 – Har noen håreisende klareringer, og mister for ofte markeringen sin i feltet.

Jonatan Tollås Nation 4 – Ser at det er lenge siden han har spilt fotball, og han blir stående for langt unna motspiller på begge målene. Men styrer forsvaret sammen med Wæhler, og det er en stund siden vi har hatt to midtstoppere som prater.

Kjetil Wæhler 5 – Når vi slipper inn to mål på den måten vi gjør i dag, kan vi ikke være fornøyd med forsvarspillet. Wæhler også sliter med å komme tett nok opp i motspiller i en del situasjoner, men har noen gode bidrag på offensive dødballer.

Niklas Gunnarsson 5 – Kanskje hans beste kamp for året. Ikke voldsomt mye å gjøre på kanten, men tar seg av det som kommer på en god måte.

Christian Grindheim 8 BB – En veldig god kamp av Grindheim. Rydder opp, strør pasninger, scorer, kjemper og motiverer. Alt en kaptein skal gjøre. Så du dette Pej Mathias?

Sivert Heltne Nilsen 6 – Årsbeste av Nilsen også. Gjør en god jobb med å bryte ned det offensive spillet til Mjøndalen.

Ghayas Zahid 6 – I dag så vi endelig litt av det Ghayas viste i begynnelsen av sesongen. Oppspillspunkt, tilrettelegger og avslutter. Men blir litt borte i deler av kampen, og det blir litt for mange hælspark i perioder. Fantastisk når det funker, ikke så kult når det fører til kontring mot.

Daniel Fredheim Holm 7 – Nok en god kamp. Er arkitekten bak mye av det som skjer offensivt for Vålerenga. Jobber også godt hjem når det trengs.

Rasmus Lindkvist 7 – Nok en spiller som plukker fram årsbeste i denne kampen. Det offensive spillet til Vålerenga i dag var i perioder strålende, og Rasmus var en viktig brikke for å få til dette. Grattis med dagen!

Daniel Braaten 6 – Jobber og sliter hele kampen, og skaper plass for de andre ved bare å være på banen. Mangler nok fortsatt litt før han er i toppform.

Innbyttere:

Alexander Mathisen For kort tid

Morten Berre For kort tid

Simon Larsen For kort tid

Èn kommentar på “Spillerbørs Vålerenga – Mjøndalen 4 – 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *