Kristiansund – Vålerenga 0-2: Del 1 utført

Foto: Eivind Hauger / Flickr

Vålerenga gjorde jobben i Kristiansund, gutta sto opp for hverandre og lot seg ikke påvirke av ufinheter fra KBK. Men jobben er bare halvveis enda. Vi har skaffet oss et bra utgangspunkt, men må fortsatt gjøre jobben på søndag. Alle til Valle

Det var lite som tydet på nerver hos Vålerenga. Vi går ut og styrer kampen slik vi skal mot så mye svakere lag. Kristiansund har vært spilt stadig bedre utover høsten (og vinteren) og slo i hvert fall for meg noe overraskende ut XXX i forrige runde av kvaliken. KBK har noen få sjanser som kunne blitt skumle og det hadde vært typisk Vålerenga om headinga til Benjamin Stokke hadde gått inn i første omgang.

Fremover fremsto vi som litt mer ivrig på å ta overganger, selv om det fortsatt mangler mye når det kommer til den biten. Det er ingen i KBK som matcher Håkans på farten, men ikke en gang setter vi han opp i bakrom. Når vi scorer så er det fortjent, vi kontrollerer kampen og har det som er av sjanser.

Kampens dommer; Rohit Saggi gjør en god jobb i denne kampen, han er oppmerksom på ufinheter fra KBK og gir tidlig gult kort. Og sørger for at de ikke kan ta ut spillere ved å skade de, slik de har gjort i tidligere sesonger.

Men kun halve jobben er gjort. Vi må ut og krige i nye 90 minutter søndag. Resultatet i Kristiansund gjør at vi kan senke skuldrene, men la oss for all del ikke slippe dem inn i kampen. Oppskriften må være å gå ut å krige, score mål og frata KBK den lille trua de måtte ha.

Alle til Valle på søndag.

BB: Aron Kiil Olsen

++: Håkans, Borch og Bjørdal

4 kommentars på “Kristiansund – Vålerenga 0-2: Del 1 utført

 • 8. desember 2023 i 05:30
  Permalink

  KBK slo først Bryne via straffer hjemme, og så 4-2 over XXX borte.

  Alle til valle, ja!

  Svar
 • 8. desember 2023 i 07:32
  Permalink

  Høye innlegg mot en hel arme forsvarere gir dårlig arbeidsvilkår for vår serber. Mot Ham Kam og Kristiansund kom første mål med innlegg langs bakken. Med samme innsats og moral på søndag kan vi endelig se fram med spill i Eliteserien 2024.

  Svar
 • 8. desember 2023 i 07:51
  Permalink

  KBK slo ikke XX på straffer, de vant 4-2 i ordinær tid

  Svar
 • 11. desember 2023 i 08:12
  Permalink

  Hvordan gikk det?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *