Engamorgen lørdag 23/5-15: Spetalen lover 100.000 i dusør

Kjetil Rekdal. Foto: grydis.no
Kjetil Rekdal. Foto: grydis.no

Litt gammelt nytt, men Ex-Vålerenga-investor Øystein Stray Spetalen lover Sandefjord 100.000 kroner om dem slår Vålerenga mandag. – Det skjer ikke, lover Kjetil Rekdal.

Spetalen har opp gjennom årene satsa mye penger på Vålerenga uten å egentlig få noe tilbake for det. Nå vil Sandefjord-investoren stikke kjepper i hjulene på Rekdals mannskap.

– Ja, jeg gir 100.000 kroner til klubben på mandag hvis de slår Vålerenga, men det har Kjetil Rekdal lovet meg at jeg skal slippe, sier Spetalen til NRK.

Dersom Vålerenga skulle tape lover han hevn.

– Da må jeg tenke på en liten hevn. Den skal jeg spare på til senere. Men jeg håper Sandefjord bruker pengene riktig, så de kan bli enda bedre i siste halvdel av sesongen.

Sandefjord-trener Lars Bohinen tror ikke pengene gjør at spillerne yter noe ekstra mot Vålerenga. Det å slå Oslos Stolthet er motivasjon nok.

– Nei, det tror jeg ikke, verken for spillerne eller meg. Men det er fint for klubben, og det er fint at vi har folk som synes det er gøy med innspill og bidrag, sier han til NRK.

Rekdal kommer også med et lite stikk til sin tidligere elev.

– Jeg har erta Lars med at 3-5-2 er 7-1-2, eller 8-0-2, svarer Rekdal om formasjonen Bohinens Sandefjord spiller.

Sandefjord har seks strake tap og ligger på kvalikplass med seks poeng. Vålerenga ble passert av Molde, som slo Mjøndalen 3-0 i går, og ligger på fjerdeplass med 17 poeng.

Hvem som går seirende ut av duellen får vi vite litt før klokka ti mandag kveld.


Klubben har samla sammen litt statistikk om oppgjøret som du kan se her. Sandefjord har aldri slått Vålerenga i serien i Sandefjord og den statistikken satser vi på fortsetter mandag.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *