Spillerbørs Viking – Vålerenga 3-4

Foto: Grydis.no
Foto: Grydis.no

Vålerenga var gode i første, men elendige i andre. Det bærer spillerbørsen preg av.

Michael Langer 4 – Sterk. Har vel ingen redninger, men er sjanseløs på målene – selv om en god keeper ville vært i nærheten av å redde dem. Er dårlig i feltet, men blir ikke straffet i form av baklengs denne gangen. Det er tilfeldig.

Simon Larsen 4 – Startet kampen som høyreback, men gikk inn som stopper da Wæhler måtte ut. Sliter med kommunikasjonen bakover, men han var ikke den dårligste bak der i dag.

Kjetil Wæhler – For kort tid.

Jonatan Tollås Nation 4. Svak. Mister markeringer og virker litt klønete med ballen i beina. Må opp et par hakk skal han forsvare plassen.

Ruben Kristiansen 3 – Svak, svak kamp. Fikk ikke mye hjelp av Braaten, men ærlig talt. Spiller på det safe hele veien, men selv det lykkes han bare halvparten av gangene med. Det er ikke tilfeldig at samtlige av Vikings angrep skjedde på hans side.

Christian Grindheim 4 – Ingen god førsteomgang, men mye verre i andre. 15 sekunders magi på overtid gjør ikke opp for drøye 90 minutter med svakt spill.

Herman Stengel 5 – Bra førsteomgang, men for anonym i andre.

Daniel Fredheim Holm 5 – God i første, ikke spesielt god i andre. Har en nydelig pasning på Zahids andre mål og gjør en meget god jobb foran 3-0. Klarer ikke demme opp for Vikings angrep på sin høyreside da han tok plassen der i andre.

Ghayas Zahid 6 BB – Veldig god i første. Ikke bare scorer han, men han viser medspillerne klart og tydelig hvordan han løper og hvor han vil ha ballen. Falt som resten av laget i andre, men han viser endelig talentet sitt igjen.

Daniel Braaten 3 – Svak. Huff, i dag var det ikke mye som stemte for Braaten. Litt innsats på 3-3, men too little too late. Hadde nok blitt bytta ut hadde vi hatt et fjerde bytte.

Deshorn Brown 4 – I stedet for at han lar løpene sine bestemme pasninga så lar han pasninga bestemme løpet sitt. Da havner han på etterskudd og får til lite. Scorer et meget bra mål ut av intet, men det er også beholdninga i dag.

Innbyttere: 

Niklas Gunnarsson 4 – Startet kanonbra med to viktige involveringer. Går etter hvert tilbake til gamle synder der pasningene går i hytt og pine, klareringene er for dårlige og hvorfor tror alle at han kaster langt?

Sivert Heltne Nilsen 5 – Gjør lite ut av seg. Få feil, få imponerende ting.

Rasmus Lindkvist – For kort tid.

6 kommentars på “Spillerbørs Viking – Vålerenga 3-4

 • 31. mai 2015 i 22:04
  Permalink

  Dere gir DFH en 5er på børsen, men i kampreferatet omtales han som “kampens gigantiske spiller Daniel Fredheim Holm”. Det henger ikke helt på greip…

  Svar
  • 31. mai 2015 i 22:13
   Permalink

   Forskjellige skribenter.

   Svar
  • 31. mai 2015 i 22:13
   Permalink

   Han var nest best på børsen/omtalen, men sånt skjer når det er to forskjellige forfattere.

   Svar
 • 31. mai 2015 i 22:31
  Permalink

  Dere skriver at Langer er dårlig i feltet, det er jeg enig i. Dere skriver også at han ikke blir straffet for det med baklengsmål i dag – det er jeg uenig i. Havner på mellomdistanse så jævlig på det tredje målet til viking. Wow. Maks 3 på børsen fra meg. For øvrig mener jeg DFH er banens beste! I nesten hver eneste kamp. 7 poeng fra meg.

  Svar
 • 1. juni 2015 i 10:25
  Permalink

  DFH var jo helt sjef på banen i dag. Det å si at han spilte en svak andreomgang blir helt feil.
  Laget hang ikke sammen i det hele tatt, men hvis du ser kampen i opptak og hans involveringer ser du at han VIRKELIG står fram i andreomgang også. Men det blir satt i skyggen av at resten av laget ikke møtte opp.

  DFH hadde 3 målgivende og spilte opp det fjerde. Bare det i seg selv burde gi han minst 8☆ på børsen.

  Kristiansen må jobbe alene på venstresiden i andreomgang når Braaten sover rundt midtsirkelen. Ikke rart at han da blir fortumlet.

  Svar
 • Tilbaketråd Engamorgen 1/6-15: Seier i Stavanger, 15k solgte til RBK-kampen | Aperopet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *