Engamorgen 3/6-15: Over 18.000 solgte – ta med deg en kompis!

Vålerenga Kjerke før kampstart mot Strømsgodset. Foto: grydis.no
Vålerenga Kjerke før kampstart mot Strømsgodset. Foto: grydis.no

Sent i går kveld bikket salget til Rosenborg 18.000 solgte billetter. Det er lenge siden interessen har vært så høy så lenge før en kamp, og nå får du et tilbud du ikke kan si nei til.

Med mindre du sitter i redaksjonen til Aperopet, vi er jo bitre, inneslutta, gamle menn uten venner, så har du sikkert noen kompiser som er fotballinteressert. Det vil si noen som kanskje en gang holdt med Vålerenga, men slutta å gå på kampene fordi det regna, fordi Martin Andresen var sjef, fordi dem ikke tok gull eller en annen god grunn vi alle har hørt fra flere. Kanskje du har en kompis eller et familiemedlem som egentlig ikke har noe norsk favorittlag, men som synes Wayne Rooney, Martin Ødegaard og Raheem Sterling er meninga med livet.

Har du sesongkort kan du nå vise fram Vålerenga og Ullevaal Stadion på sitt beste! Har du for eksempel sesongkort på Vestbredden så behøver du bare ta med deg sesongkortet ditt, dra til Sjappa på Helsfyr, og kjøpe billetter til Vestbredden for kompisene dine. Eventuelt dem kan ta med seg kortet ditt. 50 spenn i avslag per billett er det som gjelder. Det samme gjelder om du har sesongkort i Gaza – da kan du ta med deg kompiser dit. Smil, du har gjort en god deal!

Trenger du flere grunner? Det er nummer én og tre på tabellen hvis man ser på poengene lagene har fått. Det er nummer én og tre på tabellen når det gjelder antall scorede mål. Disse lagene scorer sammen i snitt 2,8 mål per kamp! Vi har talentfulle unggutter som Ghayas Zahid og Herman Stengel og vi har bærebjelker som Kjetil Wæhler og Morten Berre. Vi har en trener i Kjetil Rekdal som blør Vålerenga og som elsker klubben. Han er så engasjert at han krever kontinuerlige oppdateringer på antall solgte billetter!

Du vil vel ikke skuffe han?

Stikk ned i Sjappa og kjøp billett til kompisene dine eller ta turen innom Billettservice for å kjøpe billetter andre steder på stadion.


 

Aperopet har fått kjeft fra enkelte fordi vi serverte en del rykter i vinter, og basert på lesertallene disse dagene var det noe dere satte pris på. Vi har enda til gode å sabotere en overgang, og det vi har sagt har vist seg å faktisk stemme. Andre er ikke like nøyaktige, så når du hører et rykte fra en anonym Twitter-konto er det ikke noe å legge for mye vekt på. For de av dere som lurer, ryktet som går om dagen nå er oppspinn og har ingen rot i virkeligheten.


 

Har du lyst å se Vålerenga trene? Hvis du har noen timer tilgjengelig en av de nærmeste formiddagene kan det jo hende du har lyst til å ta en titt på en trening? Gutta trener i “Bingen” på Valle, rett ved Brakka, hver dag denne uka klokka 10:30. Se oppdaterte treningstidspunkter her. Treninga varer som regel halvannen time og du får sett spillerne i et helt annen setting enn hva du er vant med på kampene.


FIFA-sjef Sepp Blatter trakk seg overraskende fra jobben i går. Morten Berre seiler opp som den naturlige arvtakeren. Vi ønsker han lykke til!

 

 

 

2 kommentars på “Engamorgen 3/6-15: Over 18.000 solgte – ta med deg en kompis!

  • 3. juni 2015 i 09:37
    Permalink

    Begynte å følge dere daglig, nettopp pga at dere skrev om rykter osv, virker som dere har litt peiling og hvertfall bittelitt kontakter innad i klubben. På tide at vi fikk en side ala aperopet. Fortsett med rykter! :)

    Svar
    • 3. juni 2015 i 12:53
      Permalink

      Takk for ros! Vi deler informasjonen vi får så lenge vi vet klubben ikke tar skade av det.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *