Engamorgen søndag 14/6-15: Stengel med rekrutta til Narvik

Moussa Nije og Herman Stengel mot Lokomotiv Oslo. Foto: vif-fotball.no
Både Moussa Nije og Herman Stengel er med i troppen til Vålerenga 2 som møter Mjølner i dag. Foto: vif-fotball.no

Rekrutta har reist til Narvik for å spille mot Mjølner, Ivan Näsberg var ikke i aksjon med U21-landslaget i går og vi avklarer litt rundt utleide Riki Alba.

Det er en relativt bra tropp vi reiser med til Narvik i dag hvor Mjølner er motstander for Vålerenga 2 i Oddsenligaen avdeling 1. Med i troppen finner vi A-troppspillerne Herman Stengel, Markus Nakkim, Moussa Nije og Sander Berge. Vålerenga 2 hadde tre strake seire før det ble stopp etter pause mot serieleder KFUM for en knapp uke siden, men denne gangen er troppen bedre og motstanderen dårligere.

Vålerenga 2 ligger trygt plassert midt på tabellen på en sjuendeplass med 11 poeng på åtte kamper. Mjølner ligger på 11. plass, plassen rett over nedrykksstreken, med sju poeng på like mange kamper. Senja ligger under streken med fem poeng og sist ligger Lyn med ett poeng. Uansett hva som skjer i dag vil ikke Vålerenga falle noen plasser, mens kun Finnsnes (13p) er innafor rekkevidde over oss på tabellen.

Jeg merker at det hadde vært greit å ikke tape denne kampen…

Det er, så vidt vi vet, ingen som streamer kampen – ei heller oppdaterer direkte. Du kan jo stikke innom lokalavisa Fremover når kampen starter klokka 16:00 for å se om dem kjører live, ellers blir det oppdateringer av mål på livesiden til Amedia.

Her er for øvrig Vålerengas tropp: Kristoffer Klaesson, Adrian Jonuzi Møller, Mathusan Sandrakumar, Mats Andersen, Sander Berge, Markus Lund Nakkim, Simen Hestnes, Herman Sørby Stengel, Mortadha Jassim Alkanany, Mats Lien Vågan, Aron Dønnum, Henrik Udahl, Zie David Yacouba Coulibaly, Moussa Njie, Lars Olden Larsen, Tega George.


Ghayas Zahid ble opprinnelig tatt ut i U21-landslagstroppen som møtte Bosnia i går og som skal møte Østerrike på tirsdag, men han meldte forfall på grunn av sykdom. Ivan Näsberg kom inn i troppen, men han var verken på banen eller på benken da Norge vant 2-0 over Bosnia i går.


Vi fikk et spørsmål i kommentarfeltet vårt om Riki Alba var tilbake i Vålerenga etter utlånet til Bærum. Dette fordi han var med på en av treningene før helga. Utlånsperioden er ut sesongen, og i Norge driver vi ikke med tilbakekalling av lånespillere som man gjør for eksempel i England. Han blir dermed hos bæringene ut 2015. Det er imidlertid vanlig at utlånte spillere i regionen trener med Vålerenga nå og da. Da får vi fulgt framgangen til spillerne på en bedre måte, og det var jo også dette vi gjorde da Ghayas Zahid var i Ull/Kisa for noen år siden.

Alba har for øvrig gjort sakene sine bra i Bærum og spissen har notert seg for sju mål på 15 kamper der borte ifølge speaker.no.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *