Engamorgen 15/6-15: VIF 2 i Narvik og Deshorn Brown for Jamaica

Deshorn Brown har økt til 2-0 mot FK Haugesund. Foto: grydis.no
Deshorn Brown har økt til 2-0 mot FK Haugesund. Foto: grydis.no

I dag tar vi en kort-kort oppsummering av Mjølner-Vålerenga 2. Deshorn Brown spiller Copa America, og TV 2 spanderer målkamera i Get-ligaen.

Jepp, rekruttene spilte 0-0 mot Mjølner i Narvik i går. Mjølner-kaptein Jonny Nærbø mener det er utrolig at kampen ender 0-0, da begge lag hadde store sjanser. Nærbø mener Mjølner var best i andre omgang.

Høydepunkter fra kampen ligger på lokalavisa Fremover.no, men krever abbonement. Abbonementet koster 149 kroner i måneden. Det er noe billigere enn månedsabbonement på New York Times, men så er vel ikke innholdet helt på det nivået heller.

Ifølge klubbsidene startet Vålerenga med følgende lag:

Adrian Jonuzi Møller – Mathusan Sandrakumar, Markus Lund Nakkim, Mats Lien Vågan, Mats Andersen – Sander Berge (Zie David Yacouba Coulibaly fra 64), Simen Hestnes, Herman Sørby Stengel – Tega George (Aron Dønnum fra 88), Mortadha Jassim Alkanany, Moussa Njie

Det var hele 252 tilskuere på kampen.


Deshorn Brown har spilt sin første kamp i Copa America. Det ble 0-1 tap for Uruguay, og Brown kom innpå de siste 15 minuttene foran 8653 tilskuere i Antofagasta, Chile. Forsåvidt et respektabelt resultat av Jamaica, da Uruguay stilte med toppet lag bortsett fra han med tenna. Jamaica startet med spissparet Giles Barnes (Houston Dynamo) og Darren Mattocks (Vancouver Whitecaps) foran Brown. Sarpsborg 08’s Duwayen Kerr sto forøvrig i mål hele kampen for Jamaica.


TV 2 har fornyet TV-avtalen med norsk ishockey for tre nye år. De fortsetter med ukentlige hovedkamper, HockeyXtra, Get-ligaen og landskamper på TV 2 Sportskanalen og Sumo.

I den forbindelse spanderer TV 2 målkamera i alle Get-liga haller. Dette er noe hverken forbund eller klubber har hatt råd til, så TV 2 blar opp en million kroner for å få dette installert. Cred og kudos til TV 2 for dette, de ønsker virkelig å gjøre norsk hockey bedre.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *