Engaformiddag 17/6-15: Målløs Brown i Sør-Amerika

Deshorn Brown. Foto: grydis.no

Deshorn Brown og Jamaica gikk på sitt andre strake tap i Copa America, mens Ivan Näsberg fikk noen minutter da Norge U21 spilte uavgjort mot Østerrike i går.

At Jamaica får en tidlig exit fra Copa America var ventet og nå er det ingen annen vei enn hjem for Deshorn Brown & Co. Takket være en bisarr tabbe av Sarpsborg 08-keeper Duwayne Kerr vant Paraguay 1-0 over Jamaica. Sistnevnte har null poeng på to kamper, mens Argentina og Paraguay leder gruppa med fire poeng. Dermed er avstanden allerede for lang for de gul-grønne. Brown kom inn etter 62 minutter, men klarte ikke å hjelpe laget sitt videre som dermed kun har én kamp igjen mot Argentina på lørdag før det blir retur hjem.

Ivan Näsberg ble tatt ut i U21-landslagstroppen som møtte Østerrike til privatlandskamp på Hønefoss i går, og vålerengagutten kom inn på banen i 2-2-kampen. Byttet kom på 2-2 12 minutter før slutt. Norge tok ledelsen ved Stabæks Morten Thorsby, men østerrikerne scora to midtveis i andreomgangen. Branns Bård Finne utlignet like etter og Veton Berisha kunne blitt matchvinner på overtid. Viking-spilleren kom alene med keeper som handset utenfor 16-meteren. Det ble frispark og rødt kort, men frisparket gikk rett i muren og kampen endte 2-2.

Kjetil Rekdal er endelig foran kamera igjen. I et intervju med VIFTV prater han om det norske A-landslaget, samt Molde-kampen til helga.

På de offisielle sidene kan du også se en promovideo av kampen mot Molde. Trenger du å komme i stemning er dette videoen å se!

2 kommentars på “Engaformiddag 17/6-15: Målløs Brown i Sør-Amerika

• 18. juni 2015 i 11:10
    Permalink

Ivan Näsberg kom innpå i det 78. minutt mot Østerrike til hans andre U21-landskamp.