Spillerbørs Molde – Vålerenga 0-0

Michael Langer. Foto: grydis.no.
Michael Langer. Foto: grydis.no.

Ett poeng mot Molde var over hva jeg forventet og det bærer spillerbørsen preg av.

Michael Langer 8 BB – Noen fantastiske redninger i førsteomgangen som holder oss inne i kampen. God med beina og god i feltet. Sjanseløs på noen av de aller største sjansene til Molde, men gjør seg selv stor. Har vel ett utspark som ikke var bra, men ellers en meget solid av Langer.

Simon Larsen 5 – Sterk. Trakk seg ofte inn i midten som skapte en del rom for Molde på den siden. Ellers en kamp på det jevne.

Jonatan Tollås Nation 6 – Litt rusk fortsatt, men rydda greit nok opp foran egen kasse. Litt for passiv noen ganger når Molde spilte i mellomrom, men god kamp.

Kjetil Wæhler 6 – Samme som Tollås Nation. Kriger godt og rydder bra opp. God kamp.

Ruben Kristiansen 5 – Svak. Lurer på om noen har tall på hvor ofte han ga Molde dødballer, det var mange. Sjansene til Molde kom på kantene og slapp dem for enkelt til for ofte.

Christian Grindheim 6 – Presset Moldes midtbane til å senke tempoet framover (selv om Singh er notorisk treig med ballen). Ikke god nok offensivt, men svært delaktig i at vi holdt nullen.

Herman Stengel 6 – Samme som Grindheim med press på Moldes midtbane. Litt på etterskudd på noen overganger mot, men god kamp ellers.

Daniel Fredheim Holm 5 – Var veldig lite synlig offensivt, og var OK defensivt der han måtte dekke rommet Larsen etterlot seg.

Ghayas Zahid 5 – Svak. Har sagt det før, men nå bør benken vente. Vi har for mange bak som bør få sjansen. Bruker for lang tid med ballen alt for ofte og ødelegger ellers gode kontringer.

Rasmus Lindkvist 5 – Anonym kamp offensivt med unntak av noen fine raids i andreomgangen.

Elias Mar Omarsson 6 – Meget positiv i første og skapte alt av vårt offensive spill. Fikk ingenting å jobbe med i andre selv om innsatsen var der. Bra, og riktig, valg av Rekdal.

 

Innbyttere: 

Morten Berre – for kort tid

Sivert Heltne Nilsen – for kort tid

Markus Nakkim – for kort tid

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *