Engamorgen mandag 22/6-15: Messi reagerer på Brown og Rekdals “slue” plan

Foto: Deshorn Brown.
Foto: Deshorn Brown.

Vi gir ikke helt slipp på Deshorn Browns selfie med Lionel Messi, og Dagbladet+ kan avsløre Kjetil Rekdals plan om å klatre på tabellen.

– Han overrasket meg. I tillegg var jeg irritert på grunn av kampen, til tross for at vi vant, sier Messi ifølge Nettavisen.

– Da jeg så telefonen, skjønte jeg hva som var i ferd med å skje. Det er veldig hyggelig når kolleger spør meg om å ta bilde, sier han videre.

Vålerenga-spissen hadde planlagt stuntet i forkant..

– Jeg tenkte på det før kampen, så derfor hadde jeg telefonen min ved benken. Så fort kampen var ferdig, tok jeg bildet. Messi er den beste spilleren i verden, en stjerne, og nå blir dette bildet en suvenir som jeg har resten av livet, sa han etter at Argentina hadde slått Jamaica 1-0 i Copa America.

Tapet var Jamaicas tredje på like mange kamper i turneringa dem fikk delta i.

Vi i Aperopet er spent på om Brown gjør det samme om han skulle være så heldig å møte Cristiano Ronaldo for eksempel.


 

Dagbladet+ (betalingsmur) har overskriften “Når RBK og Molde spiller i Europa, har VIF en slu plan”. Tanken er at du skal bli så nysgjerrig at du kjøper tilgang til Dagbladet+, men da vil du bli skuffet. Vålerengas “slue” plan er å håpe lagene går langt i Europa så dem må spille mange kamper og således miste litt av fokus på Tippeligaen. Litt av en plan!

– Jeg tror ikke RBK har bred nok stall til å takle så mange kamper. Molde skal også få slite, men de kommer til å takle det bedre. Jeg vet fra tiden i AaFK hvor mye det koster å spille europacup-fotball, Derfor håper jeg at Molde og RBK kommer langt i Europa. Så kan vi være gjedda i sivet og utnytte det i hjemlig serie, sier han til Dagbladet+.

Sånn, der sparte vi deg for noen kroner.


Stabæk klarte bare uavgjort mot Aalesund og derfor er avstanden opp til dem fortsatt tre poeng for Vålerenga. Viking hadde ingen problemer med å slå Bodø/Glimt, laget vi møter i neste runde, og dermed klatret de opp på fjerdeplass to poeng bak oss. Tre lag, Strømsgodset, Molde og Odd, ligger tre poeng bak. Rotteracet om medalje er offisielt i gang!


Vålerenga 2 har spillefri denne runden. Vi skulle møtt Tromsdalen i dag, men TUIL fikk kampen flytta fordi dem skal møte Rosenborg i cupen onsdag. Harstad spilte uavgjort på lørdag og er á poeng med VIF 2 som på sin side fortsatt har sjuendeplassen. KFUM tok sin tiende seier på like mange kamper, mens opprykksrival Grorud overraskende tapte 1-2 for Senja hjemme og ligger nå åtte poeng bak “Kåffa”. Lyn utlignet til 2-2 tre minutter før slutt mot Ullern og doblet dermed poengfangsten sin denne sesongen. De ligger fortsatt helt sist, men det er bare seks poeng opp til trygg grunn.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *