Vålerenga møter Real Madrid!

Vil Deshorn Brown ta selfie med Ronaldo også? Foto: grydis.no
Vil Deshorn Brown ta selfie med Ronaldo også? Foto: grydis.no

Det har vært klart i flere dager, men vi har klart å bite oss i leppa og holdt kjeft fram til offentliggjørelsen i dag: Real Madrid har lagt sin siste treningskamp før seriestart til Oslo for å møte Vålerenga!

Dermed kan vi også avsløre hvorfor Vålerenga ba om å få flytta hjemmekampen mot Tromsø fra søndag 9. august til fredag 7. august. Kampen mot Real Madrid går nemlig den søndagen klokka 15:00.

Billettsalget starter 30. juni og prisene er stive. Real Madrid skal ha en viss sum for å spille slike treningskamper og de tenker ikke på hvor stor stadion til motstanderen er. Mens andre klubber har stadionanlegg med plass til 50.000+, har vi bare plass til 28.000 og derfor må prisene bli som de blir. Vålerenga er avhengig av å selge nesten alle disse billettene for å i det hele tatt gå i null. Vi håper derfor at alle som er glade i Vålerenga i hvert fall ikke arbeider mot denne kampen, men snarere ser på det som en måte å få noen kroner inn i en tom klubbkasse.

For slike kamper som dette er bra på mange måter:

* Vålerenga får enorm oppmerksomhet. Det hjelper på omdømmet vårt blant folk flest, men sponsorene vil bli ekstra glade for å bli profilert sammen med en av verdens største klubber.

* Vålerenga tjener penger – om alle går sammen og skaper en positiv atmosfære

* Vålerenga gjør oss selv attraktive for spillere over hele verden.

TV 2 har allerede kjøpt rettighetene til kampen.

Ved å flytte Tromsø-kampen fram et par dager i stedet for å flytte den et par dager etter, vil heller ikke denne treningskampen ha innvirkning på det sportslige. Vålerenga kan, og vil, stille med det beste mannskapet vi har mot Tromsø – og Real Madrid. Spanjolene på sin side har dette som sin siste kamp før seriestart, og det er ventet at de stiller med sitt beste mannskap også.

Dette blir fest!

4 kommentars på “Vålerenga møter Real Madrid!

 • 22. juni 2015 i 18:21
  Permalink

  Får håpe det blir fullt.

  Svar
 • 22. juni 2015 i 19:49
  Permalink

  Hvor kan man kjøpe billettene ?

  Svar
  • 22. juni 2015 i 20:33
   Permalink

   Billettservice.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.