Engamorgen tirsdag 30/6-15: Over 12.000 solgte til Real Madrid

Kjetil Wæhler er heldigvis tilbake mot Odd. Foto Grydis.no

Tanken på søndagens kamp svir fortsatt, men enda verre er tanken på hvorfor vi tapte.

Vålerengas evne til å undervurdere, opptre arrogant, og senke prestasjonene når det ser ut til at ting går vår vei har vært veldig tydelig i år. Som assistenttrener Morten Tandberg sier til VIF-TV kan det virke som om vi ikke takler å lede.

Vi leda 3-0 i Stavanger, men slapp Viking inn i kampen igjen og lot dem utlikne. Vi rundspilte Start, og leda med et mål etter 25 minutter, men lå under 25 minutter seinere. Kampene mot Bodø/Glimt, Aalesund og Gjøvik/Lyn trenger vi vel ikke å nevne.

Alle lag opplever dårlige perioder, eller dårlige sesonger, men det er ekstra frustrerende når de svakeste kampene kommer mot den mest overkommelige motstanden, i en sesong hvor man egentlig gjør det ganske bra.

Heldigvis møter vi en tøffere motstander til helga.

Så husk det, kjære Vålerenga-spillere: Odd tok medalje i fjor, de er nærmest en uoverkommelig motstander! Glem at de spiller Europa League-kvalik i Tiraspol tre dager før de møter oss! Og glem at vi styrkes med Kjetil Wæhler og Herman Stengel!

Vålerenga 2 spilte bortekamp mot tabellnabo Finnsnes i går, og kunne ta med seg tre poeng sørover etter å ha vunnet kampen 2-3. Elías Már Ómarsson scoret to av Vålerengas mål, mens Niklas Castro scoret ett.

Det åpne billettsalget til showkampen mot Real Madrid er i gang, og de første tallene ser gode ut. Etter halvannen time var 7000 billetter solgt, og legger man til billettsalget fra i går er vi oppe i 12.300 solgte billetter. Klubben har tidligere uttalt at break even er et sted mellom 18 og 20.000 billetter, Personlig har jeg bekymra meg litt for konsekvensene av å eventuelt ikke nå et såpass høyt break even-tall, klubbøkonomien er jo fortsatt ikke den beste, men nå ser det altså ut til at investeringa med å hente Real Madrid vil lønne seg.

I forbindelse med at fotballagent Per A. Flod går av med pensjon har Aftenposten et lenger intervju med ham. Der forteller han blant annet om John Carews tid i Vålerenga, og konflikten i forbindelse med at Carew ikke ville fornye kontrakten med VIF.

I følge Flod ble det retta drapstrusler mot barna hans mens saken utspilte seg, noe som selvfølgelig er idiotisk hvis det stemmer, men å klage over at Carew ble kalt CaRÆV av Vålerengas supportere? Virkelig?