Engamorgen søndag 5/7-15: Heltne Nilsen og Kristiansen vraket

Ruben Kristiansen er ikke med mot Odd.
Ruben Kristiansen er ikke med mot Odd.

Som vi varslet i gårsdagens treningsrapport ble det overraskelser i kamptroppen som reiser nedover til Skien i dag. Både Sivert Heltne Nilsen og Ruben Kristiansen er vraka fra troppen.

Til sammen fikk de to bare tre poeng på Aperopets spillerbørs fra Bodø/Glimt-kampen. Heltne Nilsen fikk én, mens Kristiansen fikk to poeng. At det er nettopp disse to som nå må se kampen på TV er derfor ikke veldig overraskende. De har heller ikke vist på trening at de fortjener en ny sjanse.

Med Michael Langer, Lars Hirschfeld og Daniel Fredheim Holm også ute er det opp til resten av troppen å stå fram og vise at vi fortjener å være topplag. Stabæk tapte borte for Start i går, mens Lillestrøm bare klarte uavgjort mot FK Haugesund. Det er gode nyheter for oss.

Her er troppen til kampen mot Odds BK klokka 18:00 i dag: Otto Fredrikson, Adrian Jonuzi Møller, Alexander Mathisen, Kjetil Wæhler, Jonatan Tollås Nation, Simon Larsen, Niklas Gunnarsson, Ivan Näsnberg, Christian Grindheim, Herman Stengel, Ghayas Zahid, Daniel Braaten, Deshorn Brown, Rasmus Lindkvist, Elias Mar Omarsson, Markus Nakkim, Sander Berge, Morten Berre.

PS. Kampen går på C More, men kan sees på TV 2 Sumo hvis du har Premium-abonnement.


 

Dagbladet har begynt agurksommeren med å kåre årets topper og flopper. Vi har ingen på topper-lista, men Deshorn Brown er på flopper-lista. Kjetil Wæhler kom nesten med på topper-lista, mens Ruben Kristiansen kom nesten med på flopper-lista. Vi gidder ikke kommentere den.

Èn kommentar på “Engamorgen søndag 5/7-15: Heltne Nilsen og Kristiansen vraket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *