Siste: Vålerenga har henta ny keeper!

Sasha Burchert. Foto: Steindy (Wikipedia Commons)
Sasha Burchert. Foto: Steindy (Wikipedia Commons)

Etter det ble klart at Otto Fredrikson soner karantene mot Lillestrøm har Vålerenga jobba knallhardt med å få på plass en ny keeper. Nå har de lykkes.

Det er snakk om en låneavtale for Sascha Burchert (25) fra Hertha Berlin. Han kommer til Oslo i kveld og er venta å skrive under for Vålerenga i torsdag morgen. Han vil stå mot Lillestrøm, men vil konkurrere med Michael Langer om en plass mellom stengene når sistnevnte blir skadefri.

Utlånsavtalen strekker seg ut sesongen i Norge. Vålerenga hadde egentlig tenkt å vente med offentliggjørelsen til alt var klart, men man henter ikke en spiller fra en klubbs treningsleir uten at noen lokale journalister plukker det opp. Da nyheten sprakk i Tyskland måtte Vålerenga offentliggjøre nyheten tidligere enn planlagt.

Buchert har vært i Hertha siden 2002 og er den spilleren med lengst fartstid i klubben.

Han fikk bare to kamper for Hertha i 2014-15-sesongen (0-0 mot Stuttgart og tap 0-1 for Bayern München), ingen kamper på A-laget i 2013-14 og fem kamper i 2012-13 (2-2-1, 9 baklengs) da laget var i 2. Bundesliga. Sjekk hele statistikken hans her.

Vålerenga jobber fortsatt med å forsterke stallen i sommer, og etter det Aperopet erfarer kan det fortsatt skje ting før Lillestrøm-kampen mandag. Etter dagens signering vil Otto Fredrikson returnere til Kongsvinger.

Les mer på Vålerengas nettsider.

2 kommentars på “Siste: Vålerenga har henta ny keeper!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *