Engamorgen 25/7-15: Zahid på vei til Roma?

Ghayas Zahid. Foto: Grydis.no
Ghayas Zahid. Foto: Grydis.no

Italienske medier hevder Ghayas Zahid er på vei til Roma. Temperaturen før derbyet skrus opp, Moussa Njie går til Bærum, og Norway Cup drar i gang. Les mer i dagens Engamorgen!

Italienske medier hevder at AS Roma er ute etter Ghayas Zahid. Ifølge Gazzetta Dello Sport skal Zahid hentes til Roma før han sendes på utleie til en mindre klubb. Aftenposten gjør et poeng av at de italienske mediene er samstemte. Isåfall betyr det sannsynligvis bare at de har samme kilde. Vi har sjekket opp med våre kilder, og klubben har ikke hørt noe fra Roma, noe Stig-Ove også forteller til Aftenposten. Det betyr ikke at Roma ikke kan ringe i morra, vi får se. Det kan jo hende de er på vei til Oslo for å overvære vårt Derby Della Capitale Contro La Provincia på mandag!


Aftenposten bygger opp til derbyet, og Rekdal hevder disse kampene betyr mye mer for Lillestrøm enn Vålerenga. Han har en følelse av at alle lag girer opp ekstra når de møter oss, og det har han forsåvidt rett i. Han har nok også rett i at det er større for dem enn oss, selv om kampene betyr mye for oss også. Vi Vålerenga-fans merker det sykelige Enga-fokuset de har døgnet rundt hele året. Da er det ekstra gøy å slå dem, fordi vi vet at de kommer til å ha en dårlig dag hver dag til vi møtes igjen. Så grus dem på mandag!


Moussa Njie melder overgang til Bærum. Unggutten har ikke klart å slå igjennom på A-laget, og overgangen til Bærum gjøres permanent. Mange husker nok hans hat-trick mot Lokomotiv Oslo tidligere i år. Vålerenga understreker at de kommer til å følge han opp. Dette kan være en bra løsning, det Moussa trenger er fotball på et høyere nivå enn 2. divisjon. Og dersom han slår til er han hjertelig velkommen tilbake.


Norway Cup drar i gang. I den forbindelse ser Dagbladet tilbake på turneringen og kommer opp med en bit fakta jeg i alle fall ikke var klar over: Vålerenga er den beste norske klubben i Norway Cup-historien med åtte finaleseire. Så hvorfor ikke ta turen til Ekeberg?


Viking smadret Start 3-0 i Kristiansand i går. Ganske imponerende med tanke på hvordan de har gitt fra seg spillere den siste tida. Det betyr at vi er på fjerdeplass i øyeblikket. Det rettes opp på mandag.


 

 

 

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen 25/7-15: Zahid på vei til Roma?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *