Treningsrapport 25/7-15

Sascha Burchert. Foto: Grydis.no
Sascha Burchert. Foto: Grydis.no

Vålerenga trente som vanlig på Valle denne lørdagen, og med tanke på mandagens kamp mot LSK, og de siste ukenes nyervervelser, prøvespillere og skader var det mye snadder å se fram mot på en kjølig lørdags formiddag.

Av våre skadde spillere trente Michael Langer alternativt med Eirik Bjærke, Daniel Fredheim Holm og Rasmus Lindkvist var ikke til stede på treninga, men Lindkvist dukka opp som tilskuer under siste halvdel. Kjetil Wæhler trente for fullt.

Prøvespilleren Predrag Randjelovic fra den svenske klubben Dalkurd FF var til stede på treninga, mens den andre prøvespilleren vi har hatt på besøk i det siste, Tortol Lumanza, ikke var å finne på Valle.

Belgieren Lumanza skal ha reist hjem uten at han ble tilbudt noen kontrakt i denne omgang.

Inkludert skadde Michael Langer var det fire keepere til stede på treninga i dag, og de tre som deltok i ordinær trening, Burchert, Hirschfeld og Møller, terpet dødballer og innlegg fra kantene.

Skulle nesten tro at vi møter et typisk dødballag i løpet av nærmeste fremtid!

Nyervervelsen Sascha Burchert framsto som en mobil keeper med en tydelig tilstedeværelse i feltet. Han var raskt ute og plukket høye baller under keeperøvelsene, og var dessuten meget flink til å instruere forsvarsfireren foran seg under spillsekvensen. Så blir det spennende å se om han klarer å være like trygg og dominerende i en jungel av gule og svarte albuer på mandag.

 

Under en del av treninga ble gruppa delt opp slik at de offensive spillerne trente samhandling og bevegelser foran det ene målet, mens Burchert og fire forsvarsspillere forsvarte seg mot angrep fra spillerne som neppe kommer til å starte på mandag i den andre enden av banen. Larsen, Wæhler, Tollås Nation og Kristiansen virket å være den foretrukne kombinasjonen av forsvarsspillere i denne øvelsen.

 

Treningen ble avsluttet med en spillsekvens på liten bane, og prøvespilleren Randjelovic framsto som en offensiv og målfarlig midtbanespiller. Han lå stort sett som en slags tier, men snuste ofte på offsidegrensa, klar for en gjennombruddspasning. Han satte også flere baller i nettet bak Burchert, men alt i alt spørs det om han vil være en soleklar forsterkning, og jeg blir ikke overrasket om han må reise hjem uten kontrakt.

 

Noe av det siste som skjedde på treningsfeltet på lørdag var at Elías Már Ómarsson gikk ned for telling, og holdt seg til ankelen. Et ubehagelig syn to dager før kampen mot Lillestrøm. Heldigvis kom han seg på beina igjen, og etter litt halting virket det som om han klarte å gå smertene av seg.

Èn kommentar på “Treningsrapport 25/7-15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *