Engamorgen 3/8/-15: Overnaturlige krefter på gang

Vålerengas nye stadion.
Vålerenga Stadion kan ha del av skylda for Stabæk-tapet. Forvirret? Klikk deg videre inn i Engamorgen.

I dagens Engamorgen har vi funnet ut hvorfor vi tapte mot Stabæk. Svaret kan overraske deg. Samtidig kan det hjelpe oss i neste kamp mot Tromsø. Vålerenga 2 møter Senja i kveld, og vi bruker ikke sminke. Alt i dagens Engamorgen:

Etter Rosenborg inkasserte tre greie poeng mot Sarpsborg 08 på halvgir i går ligger vi nå ni poeng etter. Stabæk er to poeng foran oss, og selv om alle vet at Rosenborg allerede er seriemestere så er det Stabæk som nå får gullpratet av journalist-saueflokken rett og slett fordi de er litt nærmere.

Personlig mener jeg gullpratet ikke hadde så mye å si for tapet. Det er sikkert en kul ting å si, og det ble sagt veldig, veldig mye på Bohemen i går. Men det er feil. For det første taper vi for et lag som ikke har hatt noen skadeproblemer i år, som har starta med 13 forskjellige utespillere så langt denne sesongen. De har vært heldige, fordi stallen er veldig tynn. Men når du går så lang tid uten noen skader så blir du rimelig bra samkjørt, og backlinja dems var veldig vanskelige å lure. Samtidig mangler vi to av våre beste offensive spillere i Fredheim Holm og Lindkvist. Da blir det tungt. Tipper Stabæk ville sett ganske annerledes ut uten Assante og Diomande.

Dessuten har Stabæk åpenbart Gud på sin side. Han får i alle fall veldig mye cred når det scores mål og seieren er i boks av gutta der borte. Personlig synes jeg det er litt urettferdig å inkassere Guds cred til seg selv på den måten, tenk om vi har noen religiøse spillere? Det betyr at Gud har sørga for at vi taper og de vinner. Er det fordi de fortjener det mer?

Isåfall hva kan vi gjøre? Må vi slutte å drikke øl og drive hor? Kanskje Paven sjøl har svaret:

Saken er klar. Vi blir straffa av Gud fordi vi skal ha kunstgress på Vålerenga Stadion.


Noen andre som tidligere har hatt problemer med den typen krefter er Tromsø. De har tidligere blitt gannet. Man må lure på om ikke det har skjedd igjen, fordi på søndag tapte de 0-6 for Strømsgodset hjemme på Alfheim. Et Godset med Europa League-kamper i beina. Det er småsjukt. Vi får håpe ganninga sitter i hele uka, for på fredag kommer til til Ullevaal Stadion. Kamptidspunktgeneratoren til NFF sier fredag kl 19. Da kan du ta med en kompis for 150 spenn. Midtstopper Simen Wangberg fikk to gule kort i den kampen og måtte ut. Det betyr karantene, men på Fotballextra sa de at det var en annen mann som skulle hatt en av de, så det kan hende det strykes. Uansett møter vi et gannet Tromsø på fredag. Det bare må bli mål det.


Dagsavisen og Nettavisen annonserer en storbysatsing. Samtidig legger Ditt Oslo ned. Gunnar Stavrum har tidligere ment at Oslo er underdekket i riksavisene, og han har jo rett i det. Det bare er ikke politisk korrekt å si det. Men nå putter han penga der munnen var. Vi får se hva som kommer ut av dette, men vi håper det blir en solid sportssatsing der.


Vålerenga 2 starter opp igjen etter sommerferien, med bortekamp mot Senja. Det er fryktelig langt. Basically, kjør til Finnsnes og ta til høyre i rundkjøringa. Senja står med fem strake seire, lagene spilte 3-3 sist møte.


Vålerengas keeper Guro Pettersen får visstnok høre at hun sminker seg for mye, og derfor ikke ser ut som en fotballspiller. Dette skriver hun om på bloggen sin. Vi skjønner frustrasjonen godt. Men tenk hvordan vi har det, vi ser ikke ut som fotballspillere heller, og vi sminker oss ikke en gang!

 

 

 

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen 3/8/-15: Overnaturlige krefter på gang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *