Treningsrapport tirsdag 4/8-15: John Arne Riise på Valle! (video)

John Arne Riise på Vålerenga-trening. Foto: FrankO/Aperopet
John Arne Riise på Vålerenga-trening. Foto: FrankO/Aperopet

Men det blir ingen overgang for sunnmøringen i sommer. Mer gledelig er det at Rasmus Lindkvist nærmer seg kampklar igjen!

Det var uvanlig stort presseoppmøte på Valle denne regntunge tirsdagen. TV 2, NRK, VG og Dagsavisen var alle representert. Det vil si, NRK dukka som vanlig opp lenge etter treninga var ferdig så B-rullen med Riise er av han bli intervjuet av VG. Proft.

(saken fortsetter under bildet)

Det var et stort presseoppmøte på Valle i dag. Foto: FrankO/Aperopet
Det var et stort presseoppmøte på Valle i dag. Foto: FrankO/Aperopet

For det var selvsagt John Arne Riise som var grunnen til at dem kom på Valle i dag. Det, og en heller pinlig fotoseanse i forbindelse med søndagens kamp mot Real Madrid. Er virkelig Herman Stengel en stor fan av Martin Ødegaard? Sjekk bildet i VG i morra. Han var heller pinlig berørt der han sto sammen med noen lagkompiser for å si det sånn – til stor fornøyelse for spillerne som ikke ble plukka ut.

Men tilbake til Riise. Overgangen til India virker å være mer usikker enn noen gang, men han er kontraktsforplikta til å reise til India. I tillegg har han en meget solid avtale med Betsson som han må bryte om han kommer tilbake. Den avtalen er nok mer verdt i kroner og øre enn hva noen tippeligaklubb kan betale han i lønn. Når det er sagt så er det ingen hemmelighet at Riise liker Vålerenga og han har tidligere sagt han ønsker å spille for klubben. Han har riktignok også sagt at han vil spille for Lillestrøm for å spille sammen med lillebror, men nå er det vel Aalesund som er mest aktuell der.

Rasmus Lindkvist og Daniel Fredheim Holm gjennomførte noen løpeøkter tidlig før sistnevnte gikk i dusjen. Lindkvist fortsatte med litt løping sammen med fysio Eirik Bjærke. Selv om han ikke deltok i spill med ball er han kampklar til fredag. Heldigvis!

Det var spill på små flater som var temaet i dag, og mest intensiv var da dem delte seg inn i fire lag: To angrepslag og to forsvarslag som spilte forsvar mot angrep i to omganger. All spill skjedde innafor 16-meteren og det var om å gjøre å avslutte så fort som mulig (aller helst i mål), mens forsvarerne bare skulle klarere. Så fort en ball satt i nota, eller ble klarert, var det på’n igjen. Ingen som spilte fikk noen pauser mellom slagene.

Det var litt vanskelig å se på for hvem skulle man heie på? Var det bra da angriperne scora eller da forsvaret hindra dem?

Etter treninga skulle pressen ha sitt, mens “the usual suspects” trente på avslutninger.

Se video fra treninga her (legg merke til den utmerkede blokken av Riise etter 49 sekunder!):


Flere bilder:

Stig-Ove Sandnes: I'll make you an offer you can't refuse. Foto: FrankO/Aperopet
Stig-Ove Sandnes: I’ll make you an offer you can’t refuse. Foto: FrankO/Aperopet
Foto: FrankO/Aperopet
Foto: FrankO/Aperopet
Herman Stengel. Foto: FrankO/Aperopet
Herman Stengel. Foto: FrankO/Aperopet
John Arne Riise. Foto: FrankO/Aperopet
John Arne Riise. Foto: FrankO/Aperopet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *