Siste: Vålerenga henter Serie A-spiller!

Melker Hallberg. Foto: vif-fotball.no.
Melker Hallberg. Foto: vif-fotball.no.

Kan få debuten sin allerede på fredag mot Tromsø.

Vålerenga bekrefter i dag det “alle” skrev i går: Vålerenga henter den svenske midtbanespilleren Melker Hallberg (19) på lån fra italienske Udinese. Han lånes ut denne sesongen.

Han deltok på dagens trening på Ullevaal, og er med i troppen mot Tromsø om alle papirer går i orden før den tid. Det er imidlertid lite sannsynlig at han starter kampen.

Etter at Vålerenga solgte Sivert Heltne Nilsen til Brann tidligere i sommer har klubben vært på jakt etter en sentral midtbanespiller, og mener nå de har funnet rett mann til å hjelpe Vålerenga til medaljer denne sesongen.

Christian Grindheim (2) og Herman Stengel (4) må sone karantene ved neste gule kort så det var absolutt nødvendig med å få inn en spiller i samme posisjon. Hallberg kan også spille i 10-er-rollen.

Vålerenga har ikke opsjon på kjøp da Hallberg er med i Udineses framtidsplaner.

Allerede som 16-åring debuterte Melker Hallberg i Allsvenskan for Kalmar i 2012. I sesongen 2013 etablerte han seg fast på laget, og ble etter sesongen rangert som Kalmars beste og seriens 14. beste spiller. Høsten 2014 gikk han til italienske Udinese, og han fikk sin debut i Serie A i januar i år.

 

 

Èn kommentar på “Siste: Vålerenga henter Serie A-spiller!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *