Engamorgen 11/8-15: Vålerenga-Molde er flyttet

Vålerenga-Molde er flyttet. Foto: Grydis.no
Vålerenga-Molde er flyttet. Foto: Grydis.no

Kampen mot Molde blir flyttet, Dagsavisen har snakket med Morten Berre, Vålerenga 2 knuste Holmen, Cristiano Ronaldo er på stranda og svensk fotball er i fyr og flamme.

Hjemmekampen mot Molde blir flyttet, fordi Molde skal spille kvalifiseringskamper i Europa League. Kamptidspunktgeneratoren flyttet kampen fra lørdag 22. august kl 18 til søndag 23. kl 15.30. Jepp, 15.30. Hvorfor ikke, det blir et nytt tidspunkt til samlinga. Vi har oppdatert kalenderen vår og samtidig lagt inn alle hockeykampene ut september.


Dagsavisen har et portrettintervju med Morten Berre, og det store spørsmålet er hva som skjer når kontrakta hans går ut ved nyttår. Tar han ett år til? Det vet han ikke enda. Men intervjuet er fortsatt verdt å lese.


Vålerenga 2 stilte med et reint juniorlag mot Holmen i går. Det endte med 6-0 seier til Oslos Stolthet. Både Lyn og Skeid-fans var tvunget til å heie på Vålerenga i går, og Lyn tok samtidig sesongens første trepoenger mot Stabæk 2. Det betyr at Lynguttene er oppe på brillefine fem poeng. Lyngutt, hey!

Sjekk ut kampfakta fra rekruttkampen her.


Som nevnt i går dro Ruben Kristiansen til Brann. Vi takker for følget, og ønsker lykke til videre.


Apropos Brann, leserne til britiske The Mirror stemmer i disse dager over hvilke drakter som er verdens styggeste. Brann leder suverent foran smoking-draktene til Nagazaki. De trenger neppe noen drahjelp fra oss, men det kan ikke skade.


Siste mas om Real Madrid. Den smekre superstjerna Christiano Ronaldo, mannen som fikser håret når han ser seg selv på storskjermen på stadion, var etter sigende skadet og kunne ikke reise til Oslo. Han var faktisk så skadet at han måtte på stranda og jobbe på tan’en sin.


Til slutt, i går var det stockholmsderby mellom AIK og Djurgården. Sinnsykt kok på tribuna, røde kort, mål og masse action. Mao fotball på sitt beste. Eller som norsk media kaller det: Supporterbråk og Tribunekaos. Selvsagt med medfølgende bilder for å vinne klikk. VG har til og med linket opp dødsfallet i Helsingborg i 2014 for å legge til litt kontekst, og intervjuet Åge Hareide, en mann som har kommet på kant med supporterne i nesten hver eneste klubb han har trent. “– Det er sikkert fascinerende å se ting brenne, men det er farlig.” sier Åge Hareide.

Så da vet vi det.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *