Engamorgen 12/8-15: Ny mann på vei inn

Stig Ove Sandnes skal forsterke laget. Foto: grydis.no.
Stig Ove Sandnes skal forsterke laget. Foto: grydis.no.

Det er en rolig dag i Vålerenga-land etter at gutta har hatt et par feriedager. Men i kulissene jobbes det for å hente en ny mann til klubben.

I dag samles A-laget på Valle for trening. Riktignok har noen av dem har møtt opp på Valle selv om de egentlig hadde ferie, for en liten ekstratrening med fokus på possession-spill og avslutninger.

Aperopet tar turen på en av treningene senere i uka, og vil gi deg en fyldig rapport så du er oppdatert på status i troppen før storkampen til helga.


 

Sist Moa var i Vålerenga spilte han med nummer 25 på ryggen. Ikke det mest typiske nummeret for en spiss, men han trivdes tydeligvis godt med det, i og med at han valgte å bruke drakt nummer 25 også i Hannover.

Også i Stuttgart beholdt Moa draktnummeret sitt, og spilte med nummer 25.

Men siden sist Moa var i klubben er drakt 25 tatt over av Markus Nakkim, og Moa må dermed skille lag med sitt tradisjonelle nummer.

I går kunne klubben meddele på sine hjemmesider at draktnummeret Moa spilte med mot Real Madrid, 15, kun var midlertidig, og at Moas nye draktnummer blir nummer 18.


 

Det har vært mye trafikk gjennom overgangsvinduet for Vålerengas del denne sommeren. Mange har vært frustrerte over at en del spillere har forsvunnet ut, og at dette vitner om lavt ambisjonsnivå hos klubben. I den anledning skrev Aperopet denne kommentaren med litt innsidenytt i går.

Og en ting er helt klart: Ruben Kristiansen skal erstattes, og posisjonen skal forsterkes. Det kommer en ny og bedre venstreback til klubben.

Les saken for et innblikk i hvordan Vålerenga tenker rundt spillerlogistikk!

 

2 kommentars på “Engamorgen 12/8-15: Ny mann på vei inn

  • 12. august 2015 i 15:48
    Permalink

    Ingen som bryr seg? Vålernga jr spiller 4.runde N.M.mot Molde i morgen kl.15 i Vallhall.

    Svar
  • 13. august 2015 i 00:22
    Permalink

    Jeg ønsker meg en David Brocken back-type. Kanskje Vål’engas beste backup noen gang..?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *