Treningsrapport lørdag 15/8-15: Rolig treningsøkt og litt rykter

Daniel Fredheim Holm får nok spilletid mot Rosenborg. Foto: grydis.no
Daniel Fredheim Holm får nok spilletid mot Rosenborg. Foto: grydis.no

Når dette skrives gjør spillerne seg klar til å gå om bord i flymaskina som skal ta dem til Trondheim. I dagens treningsrapport får du status på skadesituasjonen og litt rykteprat som vanlig.

Det var en rolig økt i stekende sol på Valle i dag, som det alltid er dagen før kamp. Etter litt spill på små flater var det avslutningstrening som dessverre ikke var veldig imponerende. Blir dette standarden i morgen vi ha mange sjanser… De fleste spillerne scoret noen fine mål, men noen ganger gikk skuddene over både mål og gjerde.

Det var ingen formasjonstrening eller utdeling av vester, så det er umulig å si hvem som starter. To som ikke gjør det er definitivt Daniel Braaten som ikke har trent denne uka, og Alexander Mathisen som sliter med en føling bak i låret. Sistnevnte håper å begynne treninga for fullt i neste uke, men tør ikke risikere å forverre skaden ved å reise til Trondheim. Nå har vi riktignok flere som kan bekle kantrollene i morgen, men ingen av dem er i god nok fysisk form til å holde 90 minutter – med unntak av Ghayas Zahid. Det er skummelt å gå inn i en kamp hvor du vet du må gjøre et par bytter uansett kampforløp, men det er der vi er i dag.

Humøret i spillertroppen var bra og man ser at spillerne elsker å være i Vålerenga.

Litt rykteprat ble det også, og det kan se ut som det blir Plan B for Vålerenga når det kommer til venstreback. Dersom vi vil ha en spiller inn klarer vi det, men vi vil ikke hente noen som ikke hever laget. Forhandlingene med agenten til Plan A går tregt, og når overgangsvinduet stenger på tirsdag begynner det å haste. Aperopets tips er likevel at vi får et nytt fjes mot Molde og en uke.

Det var ingen presse på Valle i dag, selv om hopplegenden Jan Erik Aalbu tok turen med det vi antar er datteren sin. Han følte som han gikk ti år tilbake i tid når han så hvem som kom tuslende ut av garderoben på Valle. Liten tvil om at Kjetil Rekdal har fått bandet tilbake. Så gjenstår det om vi klarer å gjenskape den legendariske 4-1-seieren fra 2004.

PS. John Arne Riise deltok ikke på dagens økt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.