Spillerbørs Vålerenga-Molde 0-1

Sascha Burchert tar imot LSK i kveld. Foto: Grydis.no
Sascha Burchert begrenset tapet for Molde. Foto: Grydis.no

Kun én mann får 7 på børsen i denne nitriste matchen. 

Vurdert av Christian Heggen.

Sascha Burchert 7 BB – Spiller nok en god kamp. Redder tre sjanser alene med keeper, og er alene grunnen til at tapet ikke blir større i dag.

Ivan Näsberg 4 – Gjør ingen store feil defensivt, men mangler fortsatt mye for å være med i den offensive oppbyggingen av spillet.

Kjetil Wæhler 5 – Får lite hjelp av resten av forsvaret, og blir derfor ikke så dominerende som i tidligere kamper. Når dommeren i tillegg klarer å gi han et hårreisende gult kort tidlig i kampen, blir arbeidsforholdene vanskelige.

Jonatan Tollås Nation 3 – Er på etterskudd stort sett hele kampen. Viser også at han ikke er mannen som skal slå lange pasninger mot angrepet vårt når vi flytter frem folk på slutten.

Alexander Mathisen 4 – Jobber på seg krampe, men klarer ikke å bidra med stort forover på banen i dag. Gjør jobben greit defensivt.

Christian Grindheim 5 – Endelig en kamp hvor Grindheim fikk stå litt høyere i banen. Ikke den beste kampen vi har sett av han, og savner også at han pusher resten av laget enda hardere i sin rolle som kaptein. Allikevel er det bra å se han være med forover.

Herman Stengel 2 – Fikk ikke til mye annet enn å skape situasjonen før Moldes scoring. Ikke bra!

Ghayas Zahid 3 – Viser i dag at Rekdal gjorde rett når han ble benka forrige kamp. Er så langt i år en blek skygge av fjoråret.

Daniel Fredheim Holm 3 – Er milevis unna formen han viste før skaden. Er med på ett bra angrep, og det er vel stort sett det.

Rasmus Lindkvist 3 – Er fullstendig usynlig stort sett hele kampen. Er også et godt stykke unna toppformen.

Moa 4 – Blir mye vilje og lite resultat. Burde ha scoret.

Innbyttere:

Melker Hallberg 5 – Gjør en bedre kamp enn sist, og er med på å skape det trykket som Vålerenga hadde i andre omgang. Har nok mer å gå på.

Sander Berge 4 – Klarte ikke å følge opp kampen mot Roseborg. Gjør en del urutinerte feil i dag. Bør nok få erfaring sakte.

Elias Màr Omàrsson – For kort tid

 


 

Èn kommentar på “Spillerbørs Vålerenga-Molde 0-1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *