Engamorgen fredag 4/9-15: Vålerenga spilte mot GAIS

Daniel Fredheim Holm spilte i treningskampen mot GAIS. Foto: grydis.no
Daniel Fredheim Holm spilte i treningskampen mot GAIS. Foto: grydis.no

Vi forteller om treningskampen mot GAIS, og treningskampen mot Frisk-Asker. Vålerenga Hockey kommer i dataspill, og i Italia har de innført grønt kort.Vålerenga dro til Sverige for å spille treningskamp mot GAIS i går, og dessverre ble det ingen løsning på måltørken. Kampen endte 0-0 etter at Vålerenga forsøkte seg med en diamant-formasjon på midten i den første omgangen. Christian Grindheim lå dypt, Rino Falk Larsen og Mathias Totland var indreløpere, mens Daniel Fredheim Holm spilte i 10’ern. På topp hadde vi Daniel Braaten og “Moa”. Det førte til sånn akkurat null målsjanser mot det svenske 1. divisjonslaget.

I andre omgang gikk vi over til vår vante formasjon og hadde et par store sjanser. Ivan Näsbergs forsøk på en 60-meterspasning gikk over keeperen, men spratt rett over tverrleggeren. “Moa” kom alene med keeper, men skuddet ble redda. Svenskene hadde også noen sjanser, men det var egentlig greit at kampen endte 0-0.

Kjetil “I er den beste kortspilleren i Europa” Rekdal var verken fornøyd med den første eller andre omgangen så det blir tilbake til tegnebrettet for å løse krisa foran mål. Vålerenga har bare scoret ett mål på de siste sju kampene om man tar med treningskampene mot Real Madrid og GAIS.

Vi stilte riktignok svært redusert i gårsdagens kamp med flere spillere på landslagsoppdrag og med litt sykdom, mens svenskene var fulltallige.

Disse spilte for Vålerenga i går: Sascha Burchert (Michael Langer fra 46.) – Robert Lundström, Kjetil Wæhler (Simon Larsen 46) Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg – Mattias Totland (Morthada Alkanany 46), Christian Grindheim (Tega George 85), Rino Falk Larsen, Daniel Braaten (Alexander Mathisen 45) Daniel Fredheim Holm (Niklas Castro 85), Mohammed Abdellaoue.

Les mer om kampen på klubbens sider.


Vi har flere mann på landslagsoppdrag akkurat nå.

Melker Hallberg var ubenyttet reserve for Sverige U21 da de vant 3-0 over San Marino U21 i Sölvesborg.

Christian Dahle Borchgrevink var ubenyttet reserve da Norge G16 slo Luxembourg 4-0.

Sander Berge og Mathusan Sandrakumar har meldt forfall til G17-landslanget, som vant 2-1 over Sverige i går.

Natt til lørdag spiller Jamaica med Deshorn Brown mot Nicaragua hjemme i Kingston.


I går gjestet Frisk-Asker Jordal Amfi. Kampen må vel sies å være grei gjennomkjøring, ikke noe mer enn det. Det ble aldri særlig flyt for noen av lagene, og kampen var som vanlig preget av mye rar dømming. Det er snodig det, at vi står og fortviler over dommere i Tippeligaen. Når høsten kommer går vi inn i en ishall, også tenker vi at.. hm. Det var SÅNN det var her ja. Det ble altså 2-2 på Jordal, og Frisk vant etter straffer. Det ble ikke spilt overtid. Det hører vel også med til historien at Vålerenga hadde en puck inne i tredje periode som dommerne ikke så. Er jo bare fire mann der. Les mer på klubbsidene.

Vålerengas mål ble scoret av Jonas Knutsen og Tobias Lindström. Kampfakta.

Neste treningskamp er søndag kl 17 på Jordal Amfi mot Sparta.

På tirsdag er det hockey-kick-off på Vålerenga Vertshus kl 18. Der er det promo på sesong 2 av iskrigerne, møte med spillere, og auksjon til innsamling for VIF Support-bussen. Sjekk all info på Espens blogg her og her.


Vålerenga og Stavanger Oilers har fått plass i EA Sports NHL16. Endelig kan man spille Vålerenga og knuse eklinger som Stavanger Oilers, Sidney Crosby og hele Pittsburgh Penguins. Spillet kommer, som FIFA 16, i egen Vålerenga Club Edition med Follestad som posterboy på coveret. Det jobbes med en liten slippfest for dette spillet, stay tuned.


Vi tar også med at i Serie B har man nå innført grønt kort. Det funker slik at dommerne drar det grønne kortet for å premiere fair play-spill og gode, barmhjertige handlinger på banen. Spilleren som får flest grønne kort i løpet av sesongen får en premie av hittil ukjent art. Wow, kan det være en tur til Bahamas, eller det fotballspillere liker aller mest: penger?

Det er forsåvidt en interessant ide. Problemet er kanskje mer at dommere velger å ikke håndheve fair play med gule kort for filming osv, fordi vi har mange spillere i fotballverdenen som har brukt time etter time på å perfeksjonere dramatiske fall. Mange av de spiller på Molde. Kanskje vi kunne begynt med et eget brunt kort for filming, hvor vinneren etter sesongen får en gratis fisketur med Tony Soprano og et par betongsko?

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *