Engamorgen lørdag 5/9-15: Ikke Fair Play på Vålerenga

Mortadha Alkanany. Foto: vif-fotball.no.
Mortadha Alkanany. Foto: vif-fotball.no.

I dagens Engamorgen ser vi på Fair Play-tabellen, skrytevidoen til Mortadha Alkanany og vi forteller deg hvilke Vålerenga-aktiviteter du kan få med deg denne helga. God frokost!

Det er litt komisk at det er det laget som regelmessig blir tatt i filming og juks leder Fair Play-tabellen i Norge. Det er det eneste laget som flokker seg rundt dommerne etter omtrent hver eneste avgjørelse og dem er dem som har perfeksjonert uthaling av tid i dette landet. Så klart leder dem Fair Play. Ditto komisk er det at de følges hakk i hel av et annet lag som er ekstremt dyktig til å “dø” i hver eneste duell når dem leder kampene sine, Bodø/Glimt. Tromsø og Viking ligger på de neste plassene før Vålerenga dukker opp på femteplass. Med åtte kamper igjen å spille er det nærmest umulig for Vålerenga å vinne denne tabellen og derfor vil en eventuell Fair Play-plass til Norge gå til Tromsø eller Bodø/Glimt ettersom Rosenborg blir seriemestere.

Her er Fair Play-tabellen som NFF publiserte i går:

Rosenborg 8,300

Bodø/Glimt 8,245

Tromsø 8,209

Viking 8,120

Vålerenga 8,073  

Stabæk 8,011

ODD 8,005

Start 7,923

Strømsgodset 7,882

Aalesund 7,877

Molde 7,813

Sandefjord 7,800

Haugesund 7,791

Sarpsborg 08 7,743

Lillestrøm 7,718

Mjøndalen 7,508


 

Dersom du har lyst å se råtassene trene denne uka kan du jo ta turen på Valle. A-gutta har fått fri i helga, men trener fra mandag til lørdag i “Bingen” på Valle, rett ved “brakka”. Se fullstendig treningsoversikt på klubbens sider.


 

Mortadha Alkanany fikk debuten sin for A-laget mot GAIS torsdag og har allerede laget sin egen highlights-film fra omgangen han fikk i Göteborg.


 

Alkanany fikk gult kort etter jubelscenene på Bislett mot Lyn sist og er derfor suspendert når Vålerenga 2 tar i mot Harstad i Vallhall søndag klokka 16.00. Harstad ligger på niendeplass med 19 poeng mens våre gutter ligger på sjuendeplass med 26 poeng. Mjølner og Holmen ligger begge under streken med 11 poeng når åtte kamper gjenstår. Vi trenger ni poeng på disse åtte kampene for å være hundre prosent sikra fornyet kontrakt i teorien, men da må plutselig ett av disse lagene vinne alle kampene sine noe ikke kommer til å skje. Sannsynligvis er vi begra allerede.

Uansett, kampen ser du i Vallhall hvor det koster 50 kroner for voksne og det er gratis adgang for barn og personer med sesongkort. Klanens Webradio vil streame fra kampen.


 

Dersom is er mer din greie spiller Vålerenga Ishockey treningskamp mot Sparta samme dag klokka 17.00. Her klinker man til med gratis adgang for alle. Supert tilbud til de hockeyfrelste!

11996998_10152968512761286_2019589406_n (2)

 

God helg!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *