Engamorgen fredag 11/9-15: Morten Ask er tilbake

Morten Ask tar et år til. Foto: Grydis.no
Morten Ask tar et år til. Foto: Grydis.no

Morten Ask tar et år til i Vålerenga. Det er serieåpning i hockey i kveld. Vålerenga Fotball tredobler bidraget til Røde Kors. Og vi har funnet ut hvordan maska til Steffen Søberg ser ut i NHL 16.

Vi starter med nyheten om at Morten Ask tar et år til i Vålerenga. Ingen bombe at noen veteraner kommer luskende når isen er klar og sommertreninga er over. Ask får en litt annen rolle i Vålerenga denne gangen, han skal spille back. Og er det noe vi trenger akkurat nå så er det vel en back med offensiv teft. Ask er ikke ukjent med backposisjonen, så det tror jeg blir veldig bra. Samtidig sier det litt om stallen nå at dette sannsynligvis hever oss en god del.

Til Sporten.com forteller Shampo det vi alle har fått med oss, nemlig at det er umulig for Vålerenga å henge med i toppen når konkurransesituasjonen er som den er. Vålerenga omsetter for 17 millioner i året, Oilers for 100 millioner. Storhamar og Sparta har også gått forbi Enga i omsetning, og Lørenskog betaler høyere lønninger enn Vålerenga (fordi de har en sugar daddy) kan vi lese. Det er ikke bare Enga som jobber med ny hall. Stjernen har gjort det lenge, og Frisk-Asker ønsker også ny ishall ifølge Sporten.com. Vi kan vel plusse Lørenskog på den lista også.

Aftenposten har nok en fin sak om Jan Tore Kjær og at Shampo rett og slett har fryktet at han skulle jobbe seg i hjel. Men siden saken er bak en paywall kan vi ikke lese den.

Til Hamar Arbeiderblad, som forøvrig fabler om seriegull til byen med stupetårnet, forteller Shampo at Storhamar er store favoritter i kveld. Så da veit vi det.

Follestad snakker med Nettavisen, hvor han forteller at man har hentet litt feil type utlendinger de siste sesongene. Draget på damene har økt etter Iskrigerne kom på lufta, og han forteller det vi alle vet: At Eric Chouinard var en kødd.

Personlig håper jeg Vålerenga nå fremstår som et fryktelig hardt og tøft og dirty lag. Hvis vi ikke kan ta folk på finspill får vi ta dem på andre måter. Gi juling.

TV 2s eksperter tipper Vålerenga på femteplass i årets Get-liga.


Vålerenga Fotballs bidrag til Røde Kors tredobles. Vålerenga la opp til 2,5kr per solgte billett på søndag. Klanen har sagt at de vil matche det beløpet, og nå har en anonym giver også gjort det. Det betyr at vi er oppe i 7,50kr per solgte billett. I tillegg vil det bli innsamling ved inngangene til stadion. Les om alle måtene du kan gi på her.


Snart kommer NHL16, og Vålerenga er med for første gang. Vi har snust litt rundt på YouTube og funnet en video hvor en fyr går igjennom alle keepermaskene i spillet. Han om det, men der fikk vi se hvordan maska til Steffen Søberg ser ut. Norsk flagg og Vålerenga-logo i fronten. Ganske kul. Fyren inni er brukerens genererte spiller, ikke slik Steffen ser ut i spillet.

Keepermaska til Steffen Søberg i NHL16. Skjermdump fra FlopFish/Youtube.
Keepermaska til Steffen Søberg i NHL16. Skjermdump fra FlopFish/Youtube.

 

Vålerenga i dag: Serieåpning i Get-ligaen på Hamar kl 19. For oss som ikke orker fjøslukta starter TV 2 sendinga kl 18.30 på Sportskanalen.

I tillegg kjører Eurosport Bundesliga-studio fra kl 18.00 med Kjetil Rekdal i studio i tillegg til den tidligere Vålerenga-stjerna Eivind Bisgaard Sundet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *