Spillerbørs Vålerenga – Viking 2-4

Sascha Burchert. Foto: Grydis.no
Sascha Burchert. Foto: Grydis.no

Først og fremst var vel dette en kamp mellom et lag i flytsonen og et lag som ikke er det. Mer inngående analyse finner du i kamprapporten, som kommer i morgen. 

Sascha Burchert 6 BB – Reaksjonssterk, kan vel egentlig ikke lastes for noen av målene. Har noen viktige involveringer ellers, retter opp i egne feil. Har bra med kyla med tanke på hvor mye rart som skjer foran han.

Robert Lundström 5 – Sliter defensivt i likhet med resten av backfireren, mye involvert offensivt. Feil adresse på mange innlegg, men skaper også en god del farligheter. Tok seg opp i andre omgang, i likhet med flere av de andre.

Simon Larsen 4 – Varierer fra bra til horribelt på få strakser. Rydder opp, men feiler også flere ganger. Blir reddet av Burchert et par ganger. Spilte seg opp utover i andre omgang.

Kjetil Wæhler 3 – Slet veldig i starten. Spilte seg opp, men svikter som en av flere på 2-3 scoringa, og lager også straffe. Får ikke mye hjelp av de rundt seg, men ingen god kamp av Wæhler.

Enar Jääger 5 – Glipper på 1-1 målet, og var vel ikke så veldig god defensivt. Utlignet til 2-2 med en praktscoring. Både han og Lundström blir lurt i forkant av 2-3 scoringa.

Christian Grindheim 5 – Jobber hardt kampen igjennom, men stanger i mot som resten av laget.

Melker Hallberg 4 – Sliter fortsatt med å finne seg til rette i laget. Fungerer nok ikke så bra med Zahid, særlig ikke når begge to ender opp med å jobbe i samme mellomrom.

Sander Berge 5 – Jobber greit, men blir redd for å bli utvist når han får gult kort etter bare 30 minutter.

Daniel Fredheim Holm 6 – Målgivende på 1-0. Flere fine involveringer, spilte seg i likhet med flere andre opp i andre omgang. Mangler i likhet med flere andre det siste forløsende.

Ghayas Zahid 5 – Startet på venstre kant, men dribler seg inn mot midten gang på gang. Mulig det var planen, men det blir lett for Viking å pakke inn foran mål. Får ikke til noe særlig samarbeid med Hallberg. Blir svært mye dribling og som regel lite ut av det.

«Moa»  – Viste gamle takter med raske, smarte bevegelser og en suser av en takling på Sigurdsson. Blir belønnet med en tidlig scoring, men må desverre ut med skade allerede etter 28 minutter. For kort tid til karakter.

Innbyttere: 

Deshorn Brown 5 – Jobber og river og sliter, og kommer seg i bra posisjoner. Fortjener definitivt en scoring nå, men blir enten stoppet eller så kløner han det til i avgjørende situasjoner.

Alex Mathisen  – Kunne fått en heldig scoring da han smalt den i stanga på rein refleks. Fort kort tid til å få karakter.

Elias Mar Omarsson  – Friskt innhopp. Fort kort tid til å få karakter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *