Engamorgen 15/9-15: Seier i byderby

Herman Stengel var god for rekruttene mot A-laget til Skeid Foto: Grydis.no
Herman Stengel var god for rekruttene mot A-laget til Skeid Foto: Grydis.no

Mens de siste stemmene ble avlevert i Oslos gymsaler i går kveld møtte VIF 2 Skeid til byderby i Oddsenligaen. Vi tar dessuten en titt på skaden til Moa, og Cmores evne til å flytte kamptidspunkter også i idretter de ikke har rettighetene til.

Rekruttene møtte Skeid hjemme i Vallhall i går, og de rundt 200 som tok turen fikk oppleve en resultatmessig hyggelig kamp hvor et VIF 2 forsterket med en liten håndfull A-lagsspillere vant 2-1 over oksene fra Torshov.

Vålerenga scoret alle tre målene siden Mats Lien Vågan scoret selvmål etter 25 minutter, men Daniel Braaten og Niklas Castro snudde kampen i andre omgang.

 

Av A-lagsgutta meldes det at Stengel gjorde en god kamp, mens Braaten levde opp til sitt eget rykte og var veldig av og på. Men så lenge han scorer mål kan man vel ikke klage. Lindkvist gjorde en svak kamp, mens Langer hadde lite å gjøre mellom stengene.

 


 

Søndag kveld var en berg og dalbane for Moa. Først scoret han sitt første mål etter returen til norsk fotball, og gleden og lettelsen lyste av hele spilleren. Så, kun 20 minutter seinere måtte en slukøra Moa tusle av banen, og rett i garderoben med en skade. Da hadde Viking allerede utlikna, og det var lett å tenke at dette var en “sånn” kamp. Noe det også viste seg å være.

Det er fortsatt ikke kommet noen endelige svar på MRen som er tatt av leggen til Moa, men alt tyder på at han går glipp av noen kamper, som Rekdal sier til VIF-TV.

Sesongen er så godt som over nå, i den forstand at Vålerenga i realiteten ikke har noe mer å spille om. Allikevel er det utrolig kjipt at Moa mister flere av de siste sju kampene, med tanke på at det er akkurat kamptrening gutten trenger. Han var skada og ute av laget i en lang periode før han kom tilbake til Oslo øst, og en sesongavslutning med kamper hver helg, og uten noe spesielt press kunne ha vært gull for å få Moa klar til sesongstart 2016.

Så lenge svaret fra MRen ikke er kommet får vi bare håpe at skaden er så lite alvorlig som mulig, og at vi ser Moa tilbake på banen så raskt som mulig.


 

 

Det er lett å irritere seg over TV-kanalenes flytting av kamptidspunkter. Nå er TV-oppsettet for runde 27 og 28 ute, og i runde 27 får vi endelig vår første hjemmekamp på hovedkamptidspunktet, søndag klokka 18.00. Motstanderen vår i den kampen, Sarpsborg 08, får imidlertid sin kamp i runden etter flytta fra søndag 25. til lørdag 24. oktober klokka 15.30, noe som krasjer med Sparta – Vålerenga den samme lørdagen klokka 16.00. Resultatet ser ifølge Sarpsborg Arbeiderblad ut til å bli at hockeykampen blir flytta enten til lørdag klokka 18.00 eller et ubestemt tidspunkt på søndag.

Takk Cmore, for at dere klarer å skape uforutsigbarhet ikke bare i en, men i to idretter!


 

 

En av de heiteste navnene blant norske skuespillere for tida er Tobias Santelmann. For de som har vært på Vestbredden under kamp denne sesongen kommer det ikke som noen overraskelse at han er glad i Vålerenga. Han er stort sett fast inventar på hjemmekampene.

I et portrettintervju Aftenposten har gjort med ham bruker han mesteparten av intervjuet på å snakke om fotball generelt og Vålerenga spesielt.

Vel verdt å lese på en regntung formiddag!

 

Èn kommentar på “Engamorgen 15/9-15: Seier i byderby

  • 15. september 2015 i 20:01
    Permalink

    “vålerenga har ikke noe mer å spille for i år”……….?????? Makan til innstilling, det ække slutt føre ER slutt

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *