Engamorgen 23/9-15: Gode dager for Vålerenga

Iskrigerne tok sine første hjemmepoeng i går. Foto: Grydis.no
Iskrigerne tok sine første hjemmepoeng i går. Foto: Grydis.no

De siste dagene har vært veldig hyggelige, sett med Vålerenga-øyne. Først en etterlengta borteseier for fotballen mot Mjøndalen, i en kamp som ble avgjort med et helt sinnssykt skudd fra Enar Jääger. Så nok en borteseier for rekruttlaget, attpåtil mot serieleder KFUM, og også her ble kampen avgjort med en kanon av et langskudd på et frispark fra Aron Dønnum. Og i går tok forsyne meg hockeyen sine første poeng på Jordal for sesongen, etter at kampen mot Sparta gikk til både forlengelser og straffer, som Vålerenga kom seirende ut av.

Etter en begredelig rekke kamper for A-laget på fotballsida, og dystre spådommer om hvordan sesongen skulle gå for iskrigerne, er det balsam for sjelen med noen resultater som går vår vei.

Tre seire på tre dager er intet mindre enn fantastisk deilig!

Mange var spent på om kampen mot Sparta i det hele tatt ville la seg gjennomføre, etter tåkeheimen som prega oppgjøret mot Lørenskog i forrige uke. Tåka skulle imidlertid ikke by på problemer denne gangen.

Etter at Sparta tok ledelsen i andre periode utlikna Vålerenga i tredje, ved Tobias Lindstöm. Hyggelig at Lindström fikk et avgjørende mål etter at hans scoring ble feilaktig annullert på Hamar, og dessuten fint å sette utlikninga et lite minutt før full tid med tanke på det sure baklengsmålet i siste spillesekund mot Frisk Asker på søndag.

Ekstraomgangene var målløse, men Vålerenga scoret på sine to første straffer samtidig som Sparta bommet. Dermed tok Vålerenga sine to første hjemmepoeng.

Du kan se intervju med Tobias på Vif-hockey.no


 

På fredag møter Vålerenga Start på Ullevaal. I den anledning tilbyr Vålerengas generalsponsor DNB billetter til 25 kroner. Dermed burde det være mulig å komme seg på kamp med hele familien uten at husholdningsøkonomien kneler.

Billettene bestilles på denne siden, og må deretter hentes enten utafor inngang 12 på Ullevaal før kampen, eller i DNBs filial på Karl Johan mellom klokka 15 og 18 på torsdag.

De hundre første som henter billetter på Karl Johan får dessuten et Vålerenga-skjerf.

Alle billettinntekter til denne kampen går uavkortet til Røde Kors, og deres arbeid med flyktninger.

Èn kommentar på “Engamorgen 23/9-15: Gode dager for Vålerenga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *