Spillerbørs Vålerenga – Start 1-1

Christian Grindheim. Foto: Grydis.no
Christian Grindheim. Foto: Grydis.no

Vi vet alle hvem som ikke ble Vålerengas beste i dag. Her er Aperopets spillerbørs.

Sascha Burchert 4 – Koster oss to poeng med en gigatabbe. Gjør en grei jobb fram til det. Men det hjelper liksom ikke når du blir stjerne på Youtube av feil grunner.

Robert Lundström 6 – Gjør en god jobb offensivt og skaper en del sjanser for Vålerenga. Har god kontroll defensivt.

Kjetil Wæhler 6 – Kontrollerer som vanlig alt i lufta og er en klippe bak der. Blir sannsynligvis snytt for en straffe eller to offensivt og er også nær ved å score.

Jonatan Tollås Nation 6 – God kontroll selv om han fikk litt kjeft av Wæhler underveis. Bedre igangsetting i dag enn hva vi har sett tidligere.

Enar Jääger 5 – Gjør det han skal defensivt, men er sjeldent med offensivt. Sannsynligvis er dette taktikken Vålerenga bruker, men en kamp på det jevne uansett.

Herman Stengel 5 – Jeg synes han gjør en OK førsteomgang, men blir tatt av banen ved pause fordi han ikke var god nok ifølge Rekdal. Er ikke helt enig i den vurderinga.

Christian Grindheim 7 BB – Endelig er han tilbake slik vi så ham i første halvdel av sesongen. Spilte i en ankerrolle på midten og dominerte stort i første, men var også god i andre. Desidert Vålerengas beste.

Daniel Fredheim Holm 6 – Viser god spillerforståelse og gjør mye rett. Er hjernen og hjerte bak kontringa der han spilte Zahid gjennom alene med keeper. Tegn på gamle takter og scorer også Vålerengas mål. Vår nest beste.

Ghayas Zahid 6 – Tenk om noen kunne banka inn i skallen på Zahid at han ikke blir proff hvis han hele tida skal drible i stedet for å sette fart. Har mange – mange – muligheter til å spille fri medspillerne sine, men skal drible seg fast i stedet. Kommer alene med keeper to ganger, men går for det elegante i stedet for det enkle. Må ta på seg delvis skyld for at det ikke ble tre poeng i dag, men gjør en god jobb i å komme seg til mulighetene han sløser vekk.

Rasmus Lindkvist 5 – Har noen fine raid, men blir litt for stillestående i store deler av omgangen han fikk. Ble også han benka i pausen.

Daniel Braaten 6 – God fysikk og drar nytte av den da han er nest sist på Vålerengas mål. Har sine muligheter til å avgjøre kampen.

 

Innbyttere: 

Sander Berge 5 – En kamp på det jevne, men synes ikke han gjorde det nevneverdig bedre enn Stengel. Spiller på det trygge i omgangen han fikk.

Melker Hallberg 5 – Går stadig på løp, finner seg fine rom, men får nesten aldri ballen. Kombinerer ofte fint med Fredheim Holm og Lundström, men det blir for lenge mellom de gode involveringene.

Elias Mar Omarsson – for kort tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *